GALERIE FOTO

În luna aprilie 2022 pe șantierul Mihai Viteazul 1 se continua lucrul, astfel că a fost finalizată cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 5 al corpului A.

De asemenea s-a realizat zidăria până la etajul 3 al imobilului.

În corpul B procesul de tencuire a ajuns la etajul 6. Procesul de turnare a șapelor a continuat până la etajul 4.

În prezent se lucrează la realizarea elementelor verticale aferente etajului 6 și se pregati procesul de cofrare, armare și turnare a plăcii peste etajul 6, corp A.


În a doua parte a lunii martie 2022 pe șantierul Mihai Viteazul 1 se continua lucrul, astfel că a fost finalizată cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 4 al corpului A.

De asemenea s-a început realizarea zidăriei la primele 2 etaje ale imobilului.

În corpul B procesul de tencuire a ajuns la etajul 4. Montarea sistemelor de încălzire în pardoseală a continuat până la etajul 6 și s-a început procesul de turnare a șapelor aferente cu care s-a ajuns la etajul 3.

În luna martie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 3, scara A, al imobilului.


În a doua parte a lunii martie 2022 pe șantierul Mihai Viteazul 1 se continua lucrul, astfel că a fost finalizată cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 4 al corpului A.

De asemenea s-a început realizarea zidăriei la primele 2 etaje ale imobilului.

În corpul B procesul de tencuire a ajuns la etajul 4. Montarea sistemelor de încălzire în pardoseală a continuat până la etajul 6 și s-a început procesul de turnare a șapelor aferente cu care s-a ajuns la etajul 3.

În luna februarie 2022 se continuă activitatea pe șantierul Mihai Viteazul 1, astfel că a fost finalizată cofrarea, armarea și turnarea palnșeului peste etajul 2 al corpului A.

În corpul B s-a continuat cu procesul de tencuire ajungându-se la etajul 3, iar simultan s-au început lucrările la sistemul de încălzire în pardoseală.

În prezent se lucrează la elementele de rezistență ale etajului 3 la scara A cu betonarea stâlpilor, urmând procesul de cofrare a plăcii peste acest etaj. 

În luna ianuarie 2022, echipa Cosmopolit continuă activitatea pe șantierul Mihai Viteazul 1, astfel că a fost finalizată zidăria la interior și exterior la corpul B. De asemenea, la nivelurile 1, 2 ,3 și 4 s-a încheiat montarea instalațiilor electrice și s-a trecut cu lucrările la etajul 5. Tenculaia s-a finalizat la etajul 1 al corpului B iar simultan s-a realizat structura de ghene.

În prezent se lucrează la elementele de rezistență ale etajului 2 la scara A cu betonarea stâlpilor și se cofrează placa peste acest etaj. 

În luna decembrie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 1, scara A, al imobilului.

În luna noiembrie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste parter, scara A, al imobilului.

La începutul lunii Octombrie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste ultimul etaj, etajul 6 al proiectului, finalizându-se structura corpului B. Următoarea etapă este reprezentată de începerea zidăriei.

Execuția pereților despățitori din corpul B al clădirii a avansat pana la etajul 3 al clădirii. Aceștia sunt realizați din 2 rânduri de cărămidă de 12 cm ce au la mijloc un strat de 5 cm de vată minerală. Sistemul acesta eficientizează atât izolarea fonică cât și izolarea termincă.

În prima partea a lunii septembrie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 4, scara B, al imobilului.

În a doua jumătate a lunii septembrie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 5.

În a doua parte a lunii august a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste subsolul 2, Scara A, al proiectului Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc armarea și turnarea planșeului peste Etajul 3. în urmatoarele zile va avea loc armarea și turnarea diafragmelor și stâlpilor de rezistență.

În a doua parte a lunii iulie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 2 al proiectului Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

În prima partea a lunii iulie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 1 al imobilului.

În luna iunie a avut loc turnarea pentru extinderea de radier a Subsolului 2 din Corpul A de clădire și procesul de cofrare a planșeului peste parter din Corpul B.

În luna mai în șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1 a avut loc procesul de cofrare, armare și turnare diafragme și stâlpi pentru Subsolul 1.

În luna aprilie în șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1 au avut loc fazele 3, 4 și 5 de turnare pentru Subsolul 2 – diafragme și stâlpi. În continuare se lucrează la extinderea radierului pentru Corpul B, Subsol 1.

În luna Martie, în șantierul Mihai Viteazul 1, a avut loc faza 3 de turnare pentru Subsolul 2 – diafragme și stâlpi.

În luna februarie, pe șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1, s-au început acțiunile de armare a diafragmelor și a stâlpilor independenți ai subsolului 2.

În luna ianuarie a avut loc turnarea radierului în șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1 și totodată s-a realizat procesul de elicopterizare a acestuia. Ulterior acestor acțiuni au fost trasați, împreună cu topometristul, stâlpii de susținere și pereții perimetrali.

În luna decembrie, în cadrul șantierului Mihai Viteazul 1, s-a finalizat partea de săpătură pentru fundare și se continuă cu executarea stratului de balastru pentru radier.

În luna noiembrie, în cadrul șantierului Mihai Viteazul 1, s-au continuat lucrările de săpătură pentru fundare și s-a început executarea stratului de balastru pentru radier.

În șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1 am finalizat procesul de forare, armare, turnare piloți și grindă de coronament. Continuăm lucrările de săpătură pentru fundația blocului și de montare a șpraițurilor pentru spijiniri. De asemenea săptămâna trecută s-au executat activități de armare, cofrare și turnare fundație pentru macara.

La finalul lunii octombrie a avut loc procesul de montare și punere în funcțiune a macaralei.

În Cosmopolit Mihai Viteazul 1 am început lucrările de săpătură pentru fundația blocului, iar în paralel se continuă turnarea grindei de coronament.

În Cosmopolit Mihai Viteazul 1 am început lucrările de săpătură pentru fundația blocului, iar în paralel se continuă turnarea grindei de coronament.

Se finalizează acțiunea de pilotare și se încep demersurile pentru turnarea grindei de coronament a imobilului.

În luna Iunie au avut loc lucrări de forare, armare, turnare piloți și se încep lucrările la grinda de coronament în șantierul din Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

Continuăm acțiunile de pilotare din incinta șantierului Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

Încep lucrările de forare, armare și turnare piloți din incinta șantierului Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

Am început lucrările pentru noul proiect rezidențial Cosmopolit Mihai Viteazul 1. Se realizează acțiuni de demolare și curățare a terenului.

ÎNAPOI LA EVOLUȚIE PROIECTE

AFLĂ ULTIMELE NOUTĂȚI

Abonează-te și fii la curent cu ultimele promoții și oferte