GALERIE FOTO 2020

În luna decembrie, în cadrul șantierului Mihai Viteazul 1, s-a finalizat partea de săpătură pentru fundare și se continuă cu executarea stratului de balastru pentru radier.

În luna noiembrie, în cadrul șantierului Mihai Viteazul 1, s-au continuat lucrările de săpătură pentru fundare și s-a început executarea stratului de balastru pentru radier.

În șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1 am finalizat procesul de forare, armare, turnare piloți și grindă de coronament. Continuăm lucrările de săpătură pentru fundația blocului și de montare a șpraițurilor pentru spijiniri. De asemenea săptămâna trecută s-au executat activități de armare, cofrare și turnare fundație pentru macara.

La finalul lunii octombrie a avut loc procesul de montare și punere în funcțiune a macaralei.

În Cosmopolit Mihai Viteazul 1 am început lucrările de săpătură pentru fundația blocului, iar în paralel se continuă turnarea grindei de coronament.

În Cosmopolit Mihai Viteazul 1 am început lucrările de săpătură pentru fundația blocului, iar în paralel se continuă turnarea grindei de coronament.

Se finalizează acțiunea de pilotare și se încep demersurile pentru turnarea grindei de coronament a imobilului.

În luna Iunie au avut loc lucrări de forare, armare, turnare piloți și se încep lucrările la grinda de coronament în șantierul din Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

Continuăm acțiunile de pilotare din incinta șantierului Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

Încep lucrările de forare, armare și turnare piloți din incinta șantierului Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

Am început lucrările pentru noul proiect rezidențial Cosmopolit Mihai Viteazul 1. Se realizează acțiuni de demolare și curățare a terenului.

Înapoi la Evoluția Proiectelor

AFLĂ ULTIMELE NOUTĂȚI

Abonează-te și fii la curent cu ultimele promoții și oferte