Project Description

TRAIAN GROZĂVESCU 7

93

apartamente spațioase

14

spații comerciale

5

minute distanță de centrul Brașovului

TRAIAN GROZĂVESCU 7

93

apartamente
spațioase

14

spații
comerciale

5

minute distanță
de centrul Brașovului

EXCELENȚĂ ÎN REAL ESTATE

Start lucrări 2019 → Finalizare în 2022

Localizare – Centru

Cosmopolit Residence interior premium
Vezi plan de amplasament

Locuința unui viitor frumos, Cosmopolit Traian Grozăvescu 7

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să locuiești într-o zonă care să îți inspire siguranță, să ai tot confortul necesar și toate facilitățile să fie chiar acolo, în casa ta? Nu mai e un vis de acum, ci e o realitate pe care o găsești în ansamblu rezidențial Cosmopolit Traian Grozavescu 7, situat în zona centrală a Brașovului cu acces rapid la toate punctele importante și împrejurimile moderne.

Felul în care am gândit apartamentele noi te va cuceri. Elementele de arhitectură se completează perfect prin atenția la fiecare detaliu, lucru pe care îl poți remarca în mici note de eleganță: cutiile poștale, mânerul, spațiile comune – toate acestea creând o atmosferă rafinată, senzuală chiar.

În clădire există o gamă variată de locuințe, existând apartamente premium de diferite dimensiuni, de la unu la patru dormitoare sau de tip penthouse, unice în Brașov. De asemenea, la parter sunt spații comerciale și birouri. O achiziție în acest complex imobiliar este o investiție pentru viitor, valorile premium fiind intens promovate prin stilul unic al complexului Cosmopolit Traian Grozăvescu 7.

Un proiect unic care oferă siguranță și confort, un proiect care se remarcă prin atenția deosebită la cele mai mici detalii este acest complex din brandul Cosmopolit. Materialele premium utilizate în construcție sunt o altă garanție a calității, deloc de neglijat precum și mixul dintre inovație și tehnologie. Cosmopolit Traian Grozăvescu 7 poate deveni căminul tău și al familiei tale, poate fi locul pe care îl vei numi acasă.

Localizare

Localizare

LOCAȚIE ULTRACENTRALĂ

Reprezintă soluția ideală pentru persoanele moderne, care doresc să aibă acces rapid în oraș, dar care au nevoie de o oază de liniște când se întorc acasă. Va fi printre puținele clădiri care se vor mai construi în apropierea centrului istoric.

GAMĂ VARIATĂ DE LOCUINȚE

Clădirile create de noi sunt gândite să răspundă nevoilor diverse ale clienților. De aceea, ele cuprind apartamente premium cu structuri variate, de la unu până la patru dormitoare, structură de tip penthouse și spații comerciale la parter.

ARHITECTURĂ ȘI DESIGN

În realizarea visurilor tale ne păstrăm poziția de trend setter al pieței imobiliare din Brașov, pentru că ne asumăm frumoasa resposabilitate de a oferi uncitate și calitate. Facem un permanent upgrade atât în ceea ce privește materialele de construcție, cât și bugetul alocat pentru tehnologie, inovație și finisaje moderne.

MATERIALE PREMIUM

În toate proiectele noastre alegem materiale de construcție de calitate, ce combină inovarea și tehnologia, pentru ca funcționalitatea și confortul să fie maxime. În felul aceste ne asigurăm că menținem un standard ridicat în Brașov în real estate. Consultă detaliile aici: materiale.

INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG

Finisajele premium și atenția la detaliu definesc un lifestyle aliniat cu valorile noastre și ale clienților. Pentru ca planurile tale de viitor să fie acasă, ne concentrăm pe elemente naturale sau care dau un look veritabil. Imaginea coerenta, trendul atemporal și calitatea componentelor dau valoarea pe termen lung a investiției tale.

UNICITATEA PROIECTULUI

Unicitatea proiectelor se traduce prin identitatea arhitecturală, prin formele nonconformiste și prin experiența senzorială inedită. Camerele spațioase și compartimentarea ingenioasă vor asigura tot confortul necesar locuitorilor săi.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

  ZOLTAN SZASZ

  Director vânzări

  DANA DUMITRESCU

  Consultant vânzări

  Vezi metode de plată

  ALTE PROIECTE COSMOPOLIT

  CANTACUZINO

  CANTACUZINO

  RISE

  Rise

  ZENIT

  Zenit

  MIHAI VITEAZUL 1

  MIHAI VITEAZUL 1

  MAGNOLIA

  Magnolia

  AFLĂ ULTIMELE NOUTĂȚI

  Fii primul care află de ofertele noastre!