Project Description

CALCARULUI 19B

40

apartamente
spațioase

2

spații
comerciale

4

minute distanță
de Zona Comercială

CALCARULUI 19B

40

apartamente
spațioase

2

spații
comerciale

4

minute distanță
de Zona Comercială

UN STIL DE VIAȚĂ CU ADEVĂRAT PREMIUM

Start lucrări 2015 → Finalizat în 2016

Localizare – Răcădău

Cosmopolit Calcarului 19B , ideal pentru tine și cei dragi

E mai mult decât un ansamblu imobiliar. Calcarului 19B e primul proiect din seria Cosmopolit și unul unic prin modul în care a fost gândit și implementat. Un brand de renume, brandul Cosmopolit s-a făcut remarcat prin acest prim complex imobiliar de foarte mare succes.

Arhitectura și designul unic, diversitatea spațiilor de locuit și numeroasele avantaje ale clădirii fac din Cosmopolit Calcarului 19B un loc al tău și al celor dragi ție. Se deosebește de alte ansambluri imobiliare prin elementele distinctive, cum ar fi poșta, spațiile comune (care includ două spații comerciale, un local elegant și o clinică), lift și prin materialele utilizate, moderne, de cea mai bună calitate și prietenoase cu mediul înconjurător.

Structurile sunt spațioase și luminoase. Locatarii trăiesc într-un mediu relaxat, aerisit, ceea ce dă acestui complex imobiliar un plus față de construcțiile aglomerate și înghesuite.

Un alt avantaj este situarea complexului imobiliar Cosmopolit Calcarului 19B în raport cu punctele importante din oraș. Vei fi aproape de zonele comerciale de interes, cum ar fi zona Carrefour, Kaufland sau Business Park.

Cosmopolit Calcarului 19B va fi acasă pentru tine. Indiferent că locuiești singur și dorești o garsonieră numai pentru tine sau ai nevoie de o locuință pentru toată familia ta, vei găsi o variantă care să ți se potrivească.

De asemenea, penthouseurile sunt disponibile pentru cei care vor să cunoască ideea de lifestyle premium – aceea de a trăi într-un mediu sănătos și plăcut pentru traiul de zi cu zi, atât din punct de vedere al aspectelor, cât și a beneficiilor oferite.

Localizare

LOCAȚIE PREMIUM

Dacă ești în căutarea unei zone liniștite, cu multă verdeață și parcuri, cartierul Valea Cetății sau Răcădău este alegerea perfectă. Acest cartier este recunoscut pentru cel mai curat aer din România și se află la doare 10 minute de centrul orașului.

GAMĂ VARIATĂ DE LOCUINȚE

Clădirea cuprinde locuințe, variind de la unu până la patru dormitoare, structură de tip penthouse și spații comerciale la parterul clădirii.

ARHITECTURĂ ȘI DESIGN

Începând cu structura clădirii până la cele mai mici detalii precum mânerul, cutiile poștale, spațiile comune, elementele interacționează într-o manieră unică, armonioasă și complementară. Aceste elemente ne definesc ca TREND SETTER în real-estate.

MATERIALE PREMIUM

Parchet triplu stratificat – Terhune, placări ceramice- Mutina/Marrazi, uși interioare – Lebo, exclusiv Germania; lift – Kone; sistem de încălzire prin pardoseală – Purmo; finisaj decorativ – San Marco; tâmplarie PVC – Veka Softline; vată bazaltică grosime 100mm densitate 120kg/mcI.

INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG

Un apartament Cosmopolit va rămâne o valoare datorită angajamentului față de valorile premium într-un mod autentic și consistent, dând un sentiment de valoare rară, cu adevărat prețioasă.

UNICITATEA PROIECTULUI

Unicitatea proiectelor se traduce prin identitatea arhitecturală, prin formele nonconformiste și prin experiența senzorială inedită.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

ZOLTAN SZASZ

Director vânzări

DANA DUMITRESCU

Consultant vânzări

Vezi metode de plată

ALTE PROIECTE COSMOPOLIT

ZENIT

Zenit

MIHAI VITEAZUL 1

MIHAI VITEAZUL 1

TRAIAN GROZĂVESCU 7

Traian Grozăvescu 7

MAGNOLIA

Magnolia

MIHAI VITEAZUL 6

Mihai Viteazul 6