Project Description

MAGNOLIA

80

apartamente
spațioase

11

spații
comerciale

5

minute distanță
Parcul Trandafirilor

MAGNOLIA

80

apartamente
spațioase

11

spații
comerciale

5

minute distanță
Parcul Trandafirilor

UN STIL ARHITECTURAL UNIC

Start lucrări 2017 → Finalizat în 2019

Localizare – Răcădău

poza-proiect-magnolia

Cosmopolit Magnolia, situat în cel mai bun cartier rezidențial românesc

Te atrage prin stilul arhitectural unic, spectaculos. Cosmopolit Magnolia e unul dintre ansamblurile rezidențiale ale brandului care s-a făcut tot mai remarcat pe piața imobiliară în ultimii ani. Acest complex e unic prin elementele arhitecturale deosebite, tehnologie și inovație.

Un avantaj major al ansamblului imobiliar este localizarea: în cel mai bun cartier rezidențial din România, care oferă locatarilor numeroase avantaje.

Dacă ești în căutarea unei case pentru tine și familia ta, Cosmopolit Magnolia e soluția ideală. Copiii tăi vor fi cuceriți de parcul Trandafirilor, situat la doar două minute distanță.

De asemenea, centrul comercial Magnolia este foarte aproape de complexul imobiliar, în doar un minut vei ajunge acolo. Centrul orașului este și el la o aruncătură de băț, astfel că o locuință în acest cartier rezidențial vine cu numeroase facilități la pachet.

Priveliștea nu e deloc de neglijat. În ansamblul rezidențial Cosmopolit Magnolia vei descoperi o oază de liniște și o zonă în care te vei încărca pozitiv zi de zi.

Localizare

LOCAȚIE PREMIUM

Dacă ești în căutarea unei zone liniștite, cu multă verdeață și parcuri, cartierul Valea Cetății sau Răcădău este alegerea perfectă. Acest cartier este recunoscut pentru cel mai curat aer din România și se află la doare 10 minute de centrul orașului.

GAMĂ VARIATĂ DE LOCUINȚE

Clădirea  cuprinde locuințe, variind de la unu până la patru dormitoare, structură de tip penthouse și spații comerciale la parterul clădirii.

ARHITECTURĂ ȘI DESIGN

Începând cu structura clădirii până la cele mai mici detalii precum mânerul, cutiile poștale, spațiile comune, elementele interacționează într-o manieră unică, armonioasă și complementară. Aceste elemente ne definesc ca TREND SETTER în real-estate.

MATERIALE PREMIUM

Alegem întotdeauna materiale de construcție de calitate pentru toate proiectele noastre pentru că vrem să menținem un standard ridicat în Brașov:

Parchet triplu stratificat – Terhune, placări ceramiceMutina/Marrazi, uși interioare – Lebo, exclusiv Germania; lift – Kone; sistem de încălzire prin pardoseală – Purmo; finisaj decorativ – San Marco; tâmplarie PVC – Veka Softline; vată bazaltică grosime 100mm densitate 120kg/mcI.

INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG

Un apartament Cosmopolit va rămâne o valoare datorită angajamentului față de valorile premium într-un mod autentic și consistent, dând un sentiment de valoare rară, cu adevărat prețioasă.

UNICITATEA PROIECTULUI

Unicitatea proiectelor se traduce prin identitatea arhitecturală, prin formele nonconformiste și prin experiența senzorială inedită. Clădirea Cosmopolit Magnolia este cea mai frumoasa cladire din punct de vedere architectural realizată de noi până acum.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

ZOLTAN SZASZ

Director vânzări

DANA DUMITRESCU

Consultant vânzări

Vezi metode de plată

ALTE PROIECTE COSMOPOLIT

ZENIT

Zenit

MIHAI VITEAZUL 1

MIHAI VITEAZUL 1

TRAIAN GROZĂVESCU 7

Traian Grozăvescu 7

MIHAI VITEAZUL 6

Mihai Viteazul 6

CALCARULUI 19B

Calcarului 19B