Project Description

MIHAI VITEAZUL 6

67

apartamente
spațioase

5

spații
comerciale

5

minute distanță
de centrul Brașovului

MIHAI VITEAZUL 6

67

apartamente
spațioase

5

spații
comerciale

5

minute distanță
de centrul Brașovului

ETALONUL CONCEPTULUI PREMIUM

Start lucrări 2015 → Finalizat în 2017

Localizare – Centru

Cosmopolit Mihai Viteazul 6, locuința ta de viitor

Un proiect al viitorului, complexul imobiliar Mihai Viteazul 6 are câteva puncte forte despre care, cu siguranță, vei vrea să afli totul. Localizat chiar în inima Brașovului, acest ansamblu rezidențial oferă acces rapid către toate punctele de interes din oraș.

Nu numai că are un design modern și elegant, oferindu-ți posibilitatea de a trăi într-un mediu plăcut vizual, dar are și o latură funcțională extrem de dezvoltată. Proiectanții au gândit acest loc în așa fel încât locatarii să aibă numeroase avantaje.

Este un proiect al cărui design reinterpretează elementele contemporane ale stilului local și le îmbină cu cele autohtone, casa scării fiind un element distinctiv în acest sens. Luminile ambientale creează senzația de intimitate, de spațiu privat, și un mediu relaxant.

Spațiile comune ies în evidență prin designul deosebit, prin îmbinarea elementelor clasice cu cele moderne, pereții de lemn fiind o noutate în acest mediu care se integrează atât de bine în peisajul urban.

Tot proiectul a fost gândit în așa fel încât să redea perfect senzația de acasă. Odată intrat în scara blocului, vei fi întâmpinat de un mediu plăcut, cald, unde te vei simți ca în propria locuință – atenția la detalii fiind definitorie în acest sens.

Integrarea tuturor elementelor într-un mod atât de armonios creează un spațiu zen, liniștit, un spațiu în care te vei putea bucura de zile pline de seninătate alături de cei dragi.

Localizare

LOCAȚIE ULTRACENTRALĂ

Reprezintă soluția ideală pentru persoanele moderne, care doresc să aibă acces rapid în oraș, dar care au nevoie de o oază de liniște când se întorc acasă. Este una din puținele clădiri care se găsesc în apropierea centrului istoric.

GAMĂ VARIATĂ DE LOCUINȚE

Clădirea  cuprinde locuințe, variind de la unu până la patru dormitoare, structură de tip penthouse și spații comerciale la parterul clădirii.

ARHITECTURĂ ȘI DESIGN

Începând cu structura clădirii până la cele mai mici detalii precum mânerul, cutiile poștale, spațiile comune, elementele interacționează într-o manieră unică, armonioasă și complementară. Aceste elemente ne definesc ca TREND SETTER în real-estate.

MATERIALE PREMIUM

Alegem întotdeauna materiale de construcție de calitate pentru toate proiectele noastre pentru că vrem să menținem un standard ridicat în Brașov:

Parchet triplu stratificat – Terhune, placări ceramiceMutina/Marrazi, uși interioare – Lebo, exclusiv Germania; lift – Kone; sistem de încălzire prin pardoseală – Purmo; finisaj decorativ – San Marco; tâmplarie PVC – Veka Softline; vată bazaltică grosime 100mm densitate 120kg/mcI.

INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG

Un apartament Cosmopolit va rămâne o valoare datorită angajamentului față de valorile premium într-un mod autentic și consistent, dând un sentiment de valoare rară, cu adevărat prețioasă.

UNICITATEA PROIECTULUI

Unicitatea proiectelor se traduce prin identitatea arhitecturală, prin formele nonconformiste și prin experiența senzorială inedită.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

ZOLTAN SZASZ

Director vânzări

Vezi metode de plată

ALTE PROIECTE COSMOPOLIT

ZENIT

Zenit

MIHAI VITEAZUL 1

MIHAI VITEAZUL 1

TRAIAN GROZĂVESCU

Traian Grozăvescu

MAGNOLIA

Magnolia

CALCARULUI 19B

Calcarului 19B