Project Description

RISE

44

apartamente
spațioase

1

spațiu
comercial

4

minute distanță de
zona comercială

RISE

44

apartamente spațioase

1

spațiu comercial

4

minute distanță de
zona comercială

Alegeri inspirate pentru viitor

Start lucrări 2021 → Finalizare în 2023

Localizare – Astra – Răcădău

Cosmopolit Zenit
Vezi plan de amplasament

Cosmopolit Rise

Deschide ușa, poftește înăuntru – locul pe care să-l numești acasă și în care să-ți creezi viitorul devine realitate. Și pentru că viitorul este compus din alegeri inspirate, am gândit pentru tine cele mai cochete locuințe în noul proiect Cosmopolit Rise.

Aceeași gama variată de spații cu care te-am obișnuit și până acum – de la garsoniere, la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și penthouse-uri – o vei găsi în noul bloc de 10 etaje din strada Carpaților 61 B.

Vei avea în plus, însă, avantajul unei oaze de liniște oferită de excelenta localizare a clădirii și de nota de discreție pe care o oferă un bloc cu nu număr mic de apartamente. Blocul va fi amplasat destul de departe de agitația orașului pentru ca tu să te bucuri de o atmosferă relaxantă, dar totuși cu acces rapid către centru și zonele comerciale pentru confortul zilnic.

Cosmopolit Rise este un proiect inovator, unic printre creațiile noastre de până acum, în care ne propunem să îți oferim combinația perfectă între puterea obișnuinței – căci misiunea noastră rămâne să îți oferim cea mai bună experiență – și bucuria noului. Blocul turn, cu 1 spațiu comercial la parter și 44 de apartamente, va fi ridicat în aceleași standarde de calitate de la care nu ne abatem și stilizat cu finisajele premium pe care le integrăm în arhitectura unică a proiectului.

Imaginează-ți viața și bucuria familiei tale într-un apartament cochet, personalizat pe nevoile și viziunea ta, un spațiu care îți oferă discreție și relaxare, în care știi că îți poți proiecta visele până într-un viitor îndepărtat. Asta pregătim pentru tine în Cosmopolit Rise, pentru ca tu să poți veni acasă de la sfârșitul lui 2023, când finalizăm proiectul.

Localizare

Localizare

LOCAȚIE PREMIUM

Zona în care va fi amplasat noul nostru proiect Cosmopolit Rise îți oferă o oază de liniște binemeritată: atmosfera relaxată pe care ți-o aduce localizarea se împletește foarte bine cu apropierea de centru și zonele comerciale pentru confortul zilnic.

GAMĂ VARIATĂ DE LOCUINȚE

Cel mai cochet proiect Cosmopolit de până acum – Rise – îți va oferi, în noul bloc de 10 etaje cu 44 de apartamente, o gama variată de spații cu care te-am obișnuit și până acum – de la garsoniere, la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și penthouse-uri.

ARHITECTURĂ ȘI DESIGN

Arhitectura blocului stil turn va aduce un refresh conceptelor de până acum, păstrând standardul premium în finisaje și tehnologie pentru calitate și durablitate.

MATERIALE PREMIUM

Alegem întotdeauna materiale de construcții de cea mai bună calitate și, mai ales, finisaje premium pentru proiectele noastre, indiferent unde sunt situate în Brașov, pentru că acestea fac diferența pe termen lung.  Consultă detaliile aici: materiale.

INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG

Într-o zonă în care să te bucuri de liniște, viața și viitorul familiei tale se vor contura armonios. Vei putea alege apartamentul cochet pe care să-l numești acasă, să-l consideri acel spațiu care să-ți ofere discreție și relaxare și în care îți vei vedea împlinite și cele mai de viitor vise.

UNICITATEA PROIECTULUI

Cosmopolit Rise, viitorul bloc în stil turn, este un proiect inovator, unic printre creațiile noastre, îți va aduce îmbinarea potrivită între retragerea în liniște și accesul rapid la viața cotidiană. În plus, delectarea perfectă ce vine în completarea atuurilor zonei: priveliștea deosebită pe care o oferă asupra orașului, a Tâmpei și a Bucegilor în depărtare.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

  ZOLTAN SZASZ

  Director vânzări

  DANA DUMITRESCU

  Consultant vânzări

  Vezi metode de plată

  ALTE PROIECTE COSMOPOLIT

  CANTACUZINO

  CANTACUZINO

  ZENIT

  Zenit

  MIHAI VITEAZUL 1

  MIHAI VITEAZUL 1

  TRAIAN GROZĂVESCU 7

  Traian Grozăvescu 7

  MAGNOLIA

  Magnolia

  AFLĂ ULTIMELE NOUTĂȚI

  Fii primul care află de ofertele noastre!