Project Description

TRAIAN GROZĂVESCU 7

93

apartamente
spațioase

14

spații
comerciale

5

minute distanță
de centrul Brașovului

TRAIAN GROZĂVESCU 7

93

apartamente
spațioase

14

spații
comerciale

5

minute distanță
de centrul Brașovului

EXCELENȚĂ ÎN REAL ESTATE

Start lucrări 2019 → Finalizare în 2021

Localizare – Centru

Cosmopolit Residence interior premium
Vezi plan de amplasament

Locuința unui viitor frumos, Cosmopolit Traian Grozăvescu 7

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să locuiești într-o zonă care să îți inspire siguranță, să ai tot confortul necesar și toate facilitățile să fie chiar acolo, în casa ta? Nu mai e un vis de acum, ci e o realitate pe care o găsești în ansamblu rezidențial Cosmopolit Traian Grozavescu 7, situat în zona centrală a Brașovului cu acces rapid la toate punctele importante și împrejurimile moderne.

Felul în care am gândit apartamentele noi te va cuceri. Elementele de arhitectură se completează perfect prin atenția la fiecare detaliu, lucru pe care îl poți remarca în mici note de eleganță: cutiile poștale, mânerul, spațiile comune – toate acestea creând o atmosferă rafinată, senzuală chiar.

În clădire există o gamă variată de locuințe, existând apartamente premium de diferite dimensiuni, de la unu la patru dormitoare sau de tip penthouse, unice în Brașov. De asemenea, la parter sunt spații comerciale și birouri. O achiziție în acest complex imobiliar este o investiție pentru viitor, valorile premium fiind intens promovate prin stilul unic al complexului Cosmopolit Traian Grozăvescu 7.

Un proiect unic care oferă siguranță și confort, un proiect care se remarcă prin atenția deosebită la cele mai mici detalii este acest complex din brandul Cosmopolit. Materialele premium utilizate în construcție sunt o altă garanție a calității, deloc de neglijat precum și mixul dintre inovație și tehnologie. Cosmopolit Traian Grozăvescu 7 poate deveni căminul tău și al familiei tale, poate fi locul pe care îl vei numi acasă.

Localizare

LOCAȚIE ULTRACENTRALĂ

Reprezintă soluția ideală pentru persoanele moderne, care doresc să aibă acces rapid în oraș, dar care au nevoie de o oază de liniște când se întorc acasă. Va fi printre puținele clădiri care se vor mai construi în apropierea centrului istoric.

GAMĂ VARIATĂ DE LOCUINȚE

Clădirea va cuprinde apartamente de vânzare, variind de la una sau 2 camere până la patru dormitoare, structură de tip penthouse și spații comerciale la parterul clădirii.

ARHITECTURĂ ȘI DESIGN

Suntem atenți la toate detaliile, de la structura clădirii până acele finisaje premium atât de căutate și în Brașov. Mânerul, cutiile poștale, spațiile comune, toate elementele interacționează într-o manieră unică, armonioasă, complementară și ne definesc ca TREND SETTER în real-estate.

MATERIALE PREMIUM

Alegem întotdeauna materiale de construcție de calitate pentru proiectele noastre, indiferent unde sunt situate în Brașov, pentru că vrem să menținem un standard ridicat:

Parchet triplu stratificat – Terhune, placări ceramice- Mutina/Marrazi, uși interioare – Lebo, exclusiv Germania; lift – Kone; sistem de încălzire prin pardoseală – Purmo; finisaj decorativ – San Marco; tâmplarie PVC – Veka Softline; vată bazaltică grosime 100mm densitate 120kg/mcI.

INVESTIȚIE PE TERMEN LUNG

Un apartament Cosmopolit va rămâne o valoare datorită angajamentului față de valorile premium într-un mod autentic și consistent, dând un sentiment de valoare rară, cu adevărat prețioasă.

UNICITATEA PROIECTULUI

Unicitatea proiectelor se traduce prin identitatea arhitecturală, prin formele nonconformiste și prin experiența senzorială inedită. Camerele spațioase și compartimentarea ingenioasă vor asigura tot confortul necesar locuitorilor săi.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

ZOLTAN SZASZ

Director vânzări

DANA DUMITRESCU

Consultant vânzări

Vezi metode de plată

ALTE PROIECTE COSMOPOLIT

ZENIT

Zenit

MIHAI VITEAZUL 1

MIHAI VITEAZUL 1

MAGNOLIA

Magnolia

MIHAI VITEAZUL 6

Mihai Viteazul 6

CALCARULUI 19B

Calcarului 19B