PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

Arhitectură și Arte cu Cosmopolit @Street Delivery Brașov Arhitectură și Arte cu Cosmopolit @Street Delivery Brașov

Arhitectură și Arte cu Cosmopolit @Street Delivery Brașov

Publicat în 10/09/2021

La rădăcini, arhitectura a însemnat crearea mediului fizic în care trăiesc oamenii. Dar ea nu este doar mediul construit, ci și o parte a culturii noastre. Este o reprezentare a modului în care ne vedem pe noi înșine, precum și a modului în care vedem lumea.

Arhitectura este atât artă, cât și știință și se bazează pe psihologie, sociologie, economie, politică și multe alte domenii. La Cosmopolit, procesul de proiectare presupune să petrecem o cantitate considerabilă de timp pentru a înțelege clientul, comunitatea și mediul în care se va afla proiectul înainte de a-l începe.

Designul și arhitectura bine concepute și conexiunea pe care o au oamenii cu acestea nu sunt cuantificabile cu ușurință. Cu toate acestea, știm cu toții senzația creată de un spațiu pe care îl simțim potrivit. Nu este vorba doar de rolul funcțional, ci faptul că rezonează cu noi la un nivel diferit, subconștient. În timp ce proiectarea funcțională este cu siguranță crucială, e important să conțină și acea legătură emoțională, deoarece ambele aspecte vorbesc despre sentimentul de a experimenta arhitectura. Nu este doar o înțelegere intelectuală, ci o conexiune între utilizator și spațiul în sine într-un mod emoțional.

Toate acestea stau la baza credinței Cosmopolit că merităm cu toții un oraș verde, vesel și plin de viață, care să ne fie acasă nu doar acum, ci peste timp.

Implicarea în viața societății, atât din perspectivă umană, cât și arhitecturală este o responsabilitate pe care ne-am asumat-o cu mândrie încă de la începuturile Cosmopolit.

Ne dorim să facem parte din mișcarea ce transformă Brașovul în capitala verde a României. De aceea, ca sponsori ai evenimentului Festivalul Urban de Arhitectură și Arte Street Delivery Brașov din 10-12 septembrie 2021 ne propunem să consolidăm și înfrumusețăm această conexiune pe care oamenii o creează cu mediul arhitectural.

Pentru că prin joacă învățăm cel mai ușor, așa cum spunea Samata Masato – „Work is play, Love is play, Architecture is play, The city is play”- această ediție a Street Delivery ne provoacă să transformăm orașul într-un loc de joacă.

Așadar, Cosmopolit îi așteaptă pe toții micii constructori într-un spațiu de joacă creativ, la standul amenajat special în cadrul evenimentului, unde vor putea construi cu Lego orașele din imaginația lor.

În centrul ideilor și proiectelor Cosmopolit stau oamenii, de la mic la mare, și experiența naturală care conduce acolo unde valorile interioare se oglindesc în spațiul și mediul înconjurător.

Evenimentul este susținut de Forumul Orașelor Verzi – cel mai important eveniment dedicat sustenabilității de mediu din România – în plină desfășurare în Brașov în această săptămână.

 

Mai multe detalii pe https://transilvania365.ro/arhitectura-si-arte-cu-cosmopolit-street-delivery-brasov/

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Piața imobiliară din Brașov

Publicat în 18/04/2024

INTERVIU Mihaela Biriș / Piața imobiliară în 2024 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, care sunt tendințele pieței și cum se adaptează dezvoltatorii.

CITEȘTE

Piața imobiliară în 2023

Publicat în 03/03/2023

INTERVIU Tudor Stamatescu / Piața imobiliară în 2023 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, dar cu așteptările pentru locuințe moderne.

CITEȘTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE