MIHAI VITEAZUL 1

EXCELLENCE IN REAL ESTATE

VEZI DISPONIBILITATE APARTAMENTE

CONCEPTUL

COSMOPOLIT MIHAI VITEAZUL 1, VIITORUL PREMIUM

Valoarea unui produs, indiferent despre ce tip discutăm, nu este de sine stătătoare. Are o poveste în spate, are factori care pot face din acest produs unul dorit și de succes.

Acesta este și cazul brandului Cosmopolit, brand de renume care a introdus pe piața imobiliară valorile premium, dorința supremă fiind aceea de a oferi cea mai bună experiență de real estate din România.

Produsele Cosmopolit promovează stilul de viață premium, modern, care se încadrează perfect în peisajul urbanistic al secolului 21.

Cosmopolit Mihai Viteazul 1 este cel mai complex proiect imobiliar de până acum al brandului. Este expresia misiunii noastre materializată în crearea de apartamente premium în Brașov și pune în operă toată experiența acumulată de-a lungul anilor.

Proiectul propune o abordare modernă, o viziune nouă asupra conceptului de locuință, una care să se integreze perfect în peisajul actual o doză de inovație și tehnologie și să corespundă nevoilor oamenilor care își doresc să locuiască în apartamente noi situate în zona centrală a Brașovului.

Misiunea noastră este aceea de a oferi cea mai bună experiență de real estate din România și nu facem rabat de la calitate. Viziunea noastră, de a crea un stil de viață premium, e ilustrată în cele mai mici detalii în acest proiect în care am investit toată energia echipei: Cosmopolit Mihai Viteazul 1 e cel mai complex proiect implementat de noi, iar rezultatul va fi pe măsura eforturilor.

 • 79 apartamente spațioase DETALII

 • 8 spații comerciale DETALII

 • 5 minute de centrul Brașovului

POZIȚIONARE. ÎN CENTRUL A TOT CE ESTE IMPORTANT

În Cosmopolit Mihai Viteazul te vei simți parte din inima Brașovului. Proiectul este amplasat aproape de centrul istoric, dar și de centrul civic și îți aduce totuși, liniște acasă, nefiind expus direct traficului din oraș.

Beneficiile zonei includ accesul facil către toate punctele de interes din oraș, de la instituții de stat, școli sau sedii de bănci, până la cele de relaxare, cum sunt parcurile, restaurantele sau zona pietonală. În plus, proiectul îți va oferi o superbă priveliște atât asupra centrului orașului, cât și către Cetatea Brașov.

BENEFICIILE

COSMOPOLIT MIHAI VITEAZUL 1

VERIFICĂ AICI DISPONIBILITATEA

APARTAMENTELOR

VEZI LISTA DISPONIBILITĂȚII PENTRU TOATE TIPURILE

GALERIE FOTO

MODALITĂȚI DE PLATĂ

PLATINUM

100% AVANS - ACHIZIȚIE INTEGRALĂ

 • Siguranță în achiziționarea apartamentului
 • Avantajul celui mai mic preț
 • Posibilitatea de a urmări îndeaproape lucrările la apartamentul Dvs.
 • Valoarea apartamentului va fi o investiție pe termen lung, neafectată de inflație

GOLD

40% AVANS ÎN FAZA DE PROIECT
30% PLATĂ LA STRUCTURĂ REZISTENȚĂ ETAJ CONTRACTAT
30% PLATĂ LA FINISARE ETAJ CONTRACTAT

 • Siguranță în achiziționarea apartamentului
 • Posibilitatea de a urmări îndeaproape lucrările la apartamentul dumneavoastră
 • Posibilitatea achitării restului de plată in faza finală a proiectului, permițând o mai buna gestionare a bugetului familiei
 • Prețul este cu 5% mai mare față de prețurile afișate pe site

FII LA CURENT CU

EVOLUȚIA PROIECTULUI

Povestea noastră este, de fapt, povestea ta. De aceea, îți mulțumim că ai ales să faci parte din comunitatea Cosmopolit și considerăm că e important ca tu să fii permanent informat despre statusul proiectului Mihai Viteazul 1.

Facem consecvent pași în evoluția proiectului și te invităm alături de noi în călătoria de până acum care va duce la consolidarea relației cu viitoarea ta locuință.

2020 DETALII
Decembrie
Decembrie Decembrie

În luna decembrie, în cadrul șantierului Mihai Viteazul 1, s-a finalizat partea de săpătură pentru fundare și se continuă cu executarea stratului de balastru pentru radier.

vezi mai multe
Noiembrie
Noiembrie Noiembrie

În luna noiembrie, în cadrul șantierului Mihai Viteazul 1, s-au continuat lucrările de săpătură pentru fundare și s-a început executarea stratului de balastru pentru radier.

vezi mai multe
Octombrie
Octombrie Octombrie

În șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1 am finalizat procesul de forare, armare, turnare piloți și grindă de coronament. Continuăm lucrările de săpătură pentru fundația blocului și de montare a șpraițurilor pentru spijiniri. De asemenea săptămâna trecută s-au executat activități de armare, cofrare și turnare fundație pentru macara.La finalul lunii octombrie a avut loc procesul de montare și punere în funcțiune a macaralei.

vezi mai multe
Septembrie
Septembrie Septembrie

În Cosmopolit Mihai Viteazul 1 am început lucrările de săpătură pentru fundația blocului, iar în paralel se continuă turnarea grindei de coronament.

vezi mai multe
August
August August

În Cosmopolit Mihai Viteazul 1 am început lucrările de săpătură pentru fundația blocului, iar în paralel se continuă turnarea grindei de coronament.

vezi mai multe
Iulie
Iulie Iulie

Se finalizează acțiunea de pilotare și se încep demersurile pentru turnarea grindei de coronament a imobilului.

vezi mai multe
Iunie
Iunie Iunie

În luna Iunie au avut loc lucrări de forare, armare, turnare piloți și se încep lucrările la grinda de coronament în șantierul din Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

vezi mai multe
Mai
Mai Mai

Continuăm acțiunile de pilotare din incinta șantierului Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

vezi mai multe
Aprilie
Aprilie Aprilie

Încep lucrările de forare, armare și turnare piloți din incinta șantierului Cosmopolit Mihai Viteazul 1.

vezi mai multe
Martie
Martie Martie

Am început lucrările pentru noul proiect rezidențial Cosmopolit Mihai Viteazul 1. Se realizează acțiuni de demolare și curățare a terenului.

vezi mai multe
2021 DETALII
Decembrie
Decembrie Decembrie

În luna decembrie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 1, scara A, al imobilului.

vezi mai multe
Noiembrie
Noiembrie Noiembrie

În luna noiembrie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste parter, scara A, al imobilului.

vezi mai multe
Octombrie
Octombrie Octombrie

La începutul lunii Octombrie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste ultimul etaj, etajul 6 al proiectului, finalizându-se structura corpului B. Următoarea etapă este reprezentată de începerea zidăriei.
Execuția pereților despățitori din corpul B al clădirii a avansat pana la etajul 3 al clădirii. Aceștia sunt realizați din 2 rânduri de cărămidă de 12 cm ce au la mijloc un strat de 5 cm de vată minerală. Sistemul acesta eficientizează atât izolarea fonică cât și izolarea termincă.

vezi mai multe
Septembrie
Septembrie Septembrie

În prima partea a lunii septembrie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 4, scara B, al imobilului.
În a doua jumătate a lunii septembrie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 5.

vezi mai multe
August
August August

În a doua parte a lunii august a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste subsolul 2, Scara A, al proiectului Cosmopolit Mihai Viteazul
La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc armarea și turnarea planșeului peste Etajul 3. În urmatoarele zile va avea loc armarea și turnarea diafragmelor și stâlpilor de rezistență.

vezi mai multe
Iulie
Iulie Iulie

În a doua parte a lunii iulie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 2 al proiectului Cosmopolit Mihai Viteazul 1. În prima partea a lunii iulie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 1 al imobilului.

vezi mai multe
Iunie
Iunie Iunie

În luna iunie a avut loc turnarea pentru extinderea de radier a Subsolului 2 din Corpul A de clădire și procesul de cofrare a planșeului peste parter din Corpul B.

vezi mai multe
Mai
Mai Mai

În luna mai în șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1 a avut loc procesul de cofrare, armare și turnare diafragme și stâlpi pentru Subsolul 1.

vezi mai multe
Aprilie
Aprilie Aprilie

În luna aprilie în șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1 au avut loc fazele 3, 4 și 5 de turnare pentru Subsolul 2 – diafragme și stâlpi. În continuare se lucrează la extinderea radierului pentru Corpul B, Subsol 1.

vezi mai multe
Martie
Martie Martie

În luna Martie, în șantierul Mihai Viteazul 1, a avut loc faza 3 de turnare pentru Subsolul 2 – diafragme și stâlpi.

vezi mai multe
Februarie
Februarie Februarie

În luna februarie, pe șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1, s-au început acțiunile de armare a diafragmelor și a stâlpilor independenți ai subsolului 2.

vezi mai multe
Ianuarie
Ianuarie Ianuarie

În luna ianuarie a avut loc turnarea radierului în șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1 și totodată s-a realizat procesul de elicopterizare a acestuia. Ulterior acestor acțiuni au fost trasați, împreună cu topometristul, stâlpii de susținere și pereții perimetrali.

vezi mai multe
2022 DETALII
Decembrie
Decembrie Decembrie

În luna decembrie pe șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul nr.1 s-au realizat următoarele acțiuni:

Scara A:

 • La subsol boxele sunt finalizate;
 • La etajul 1 apartamentele au ceramica și gletul pus;
 • La etajele 2 - 4 ceramica este finalizată pe hol, iar apartamentele sunt înfoliate și protejate pentru următoarele etape;
 • La etajul 5 s-au hidroizolat balcoanele și s-a instalat termosistemul de pregătire pentru șapă;
 • La etajul 6 se toarnă șapa pe holul comun și balcoane;

Scara B:

 • Este montată vata minerală la fațadă;
 • La fiecare etaj este finalizată ceramica, este aplicată lavabila și sunt instalate aparatajele electrice;
 • S-au placat cu rigips închirierile liftului la etajele 1-5;
 • La etajul 1 s-a finalizat structura tavanului și s-a placat cu rigips;
 • Spațiile comerciale sunt tencuite;
vezi mai multe
Noiembrie
Noiembrie Noiembrie

În luna noiembrie pe șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul nr.1 s-au realizat următoarele acțiuni:

Scara A:

În subsolul 1 s-a montat ceramica din boxe, iar structura băilor din adăposturi este finalizată;

În subsolul 2, în zona scării B, s-a turnat șapa de beton elicopterizată;

La etajul 1 ceramica de pe holurile comune este finalizată, iar apartamentele sunt aproape finalizate și înfoliate.

La etajul 2 – ceramica din băi e finalizată;

La etajul 3 – ceramica din apartamente este în curs de finalizare, iar glafurile din granit sunt montate la geamuri, în timp ce la etajul 4 se pregătesc a fi montate;

La etajul 5 se pregătește placarea ghenelor, iar la etajul 6 s-a finalizat procesul de tencuire al apartamentelor.

 

Scara B:

Casa scării este gletuită de la subsol până la etajul 5, urmând a fi dată în folosință;

Spațiile comerciale sunt pregătite pentru iarnă, fiind deja înfoliate;

La etajul 1 apartamentele și holurile comune sunt finalizate;

La etajul 2 pereții sunt șlefuiți, iar tavanele sunt date cu lavabilă și pregătite pentru riflaje;

La etajul 3 apartamentele sunt finalizate, iar holul comun este pregătit pentru decorativă;

La etajul 4 apartamentele sunt pregătite pentru amorsă și lavabilă;

La etajele 5-6 holurile comune sunt pregătite pentru lavabilă și s-a montat schela;

Atât în scara A, cât și în scara B, s-a montat liftul.

vezi mai multe
Octombrie
Octombrie Octombrie

În luna octombrie s-au realizat următoarele acțiuni în cadrul șantierului Cosmopolit Mihai Viteazul nr.1:

 

Corpul A:

În interiorul spațiilor comerciale s-a început procesul de tencuire.

La etajul 1 este in curs de finalizare montajul ceramicelor, glafurilor ferestrelor si usilor.

La etajul 2 se efectuează lucrările pentru pregătirea glafurilor, se pregătește hidroizolația băilor, iar holurile sunt finalizate în proporție de 50 %.

La etajul 3 au fost executate ghenele, sistemele electrice și cele de încălzire în pardoseală.

La etajele 4-5 au fost finalizate structurile ghenelor din băi și bucătării, tencuiala și montajul sistemului de încălzire în pardoseală și se efectuează probe pentru hidroizolația teraselor.

 

Corpul B:

La etajele 1-2 au fost montate centralele termice și se lucreaza pe zona holurilor și a tavanelor.

La etajul 3 băile au fost placate cu ceramica si au fost montate termostatele, precum și aparatajul electric.

La etajul 4 se pregătește procesul de șlefuire în unele spații și s-a efectuat montajul de granit pe parapet.

La etajele 5-6 este aproape finalizat montajul ceramicii și a sistemului de electricitate și de gaz.

 

La exterior balcoanele sunt în proces de finalizare, se montează glafurile la etajele 3 și 4, iar pe fațada dinspre strada Mihai Viteazul se aplică amorsa pentru tencuiala decorativă.

vezi mai multe
Septembrie
Septembrie Septembrie

În luna septembrie s-au realizat următoarele acțiuni în cadrul șantierului Cosmopolit Mihai Viteazul nr.1:

În corpul A au fost finalizate următoarele acțiuni:
• Ghenele și gletul de la etajul 1 și 2;
• Tencuiala de la etajele 1 – 5;
• Șapa la etajele 1-3;
• Compartimentarile boxelor de la subsolul 2 sunt realizate;
• Și s-a început precesul de gletuire la etajul 1 și 2.

În corpul B au fost finalizate următoarele:

• Ceramica de la etajul 3 și 4 ;
• S-a efectuat procesul de gletuire de la etajele 5 și 6;
• S-a efectuat procesul de amorsare in vederea vopsitoriei cu vopsea lavabila etajul 1 și 2;
• Tavanele holurilor comune de la etajele 1 – 5;

vezi mai multe
August
August August

Continuăm activitatea pe șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul 1.
În corpul A s-au efectuat următoarele lucrări:
– Tencuiala și instalația electrică la etajele 1-4 a fost finalizată;
– Instalația termică și sanitară la etajele 1 și 2 este în proces de finalizare;
– Ghenele de la etajele 1 și 2 au fost montate;
– Hidroizolația terasei necirbulabile peste etajul 6 a fost finalizată.
În corpul B al imobilului, la etajul 1 ceramica este aproape finalizată, iar la etajul 2 aceasta a fost deja montată, în următoarea perioadă se va începe ceramica și la etajul 3.

vezi mai multe
Iulie
Iulie Iulie

În luna Iulie s-au realizat următoarele acțiuni în cadrul șantierului Cosmopolit Mihai Viteazul nr.1:
Corpul A:
• au fost finalizate tencuielile interioare la etajele 1-2, iar la etajul 3 aceasta a fost începută;
• au fost realizate instalațiile electrice la etajul 4;
• la etajele 5 și 6 s-a montat tâmplăria, iar hidroizolația la terasa necirculabilă deasupra etajului 6 a fost finalizată;
Corpul B
• la etajele 1-4 a fost aplicat gletul, în timp ce la etajele 1-2 a fost început montajul gresiei și faianței;
• tavanele și holul comun de la etajele 1-2 au fost finalizate, iar la 3 încă se lucrează;
Tot la corpul B avem termosistemul început pe fațada principală și lateral stânga, iar hidroizolația la terasele circulabile și necirculabile de la etajul 5 este în curs.

vezi mai multe
Iunie
Iunie Iunie

În luna Iulie s-au realizat următoarele acțiuni în cadrul șantierului Cosmopolit Mihai Viteazul nr.1:
Corpul A:
• au fost finalizate tencuielile interioare la etajele 1-2, iar la etajul 3 aceasta a fost începută;
• au fost realizate instalațiile electrice la etajul 4;
• la etajele 5 și 6 s-a montat tâmplăria, iar hidroizolația la terasa necirculabilă deasupra etajului 6 a fost finalizată;
Corpul B
• la etajele 1-4 a fost aplicat gletul, în timp ce la etajele 1-2 a fost început montajul gresiei și faianței;
• tavanele și holul comun de la etajele 1-2 au fost finalizate, iar la 3 încă se lucrează;
Tot la corpul B avem termosistemul început pe fațada principală și lateral stânga, iar hidroizolația la terasele circulabile și necirculabile de la etajul 5 este în curs.

vezi mai multe
Mai
Mai Mai

La sfârșitul lunii Mai, pe șantierul Mihai Viteazul 1 a avut loc turnarea de placă peste ultimul etaj (et.6), urmând ca în această săptămână să se toarne aticul, capacul puțului de lift și parapeții pentru etajul 6.
Prin aceste acțiuni se încheie turnarea elementelor de structură pentru Mihai Viteazul Nr.1.

vezi mai multe
Aprilie
Aprilie Aprilie

În luna aprilie 2022 pe șantierul Mihai Viteazul 1 se continua lucrul, astfel că a fost finalizată cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 5 al corpului A.
De asemenea s-a realizat zidăria până la etajul 3 al imobilului.
În corpul B procesul de tencuire a ajuns la etajul 6. Procesul de turnare a șapelor a continuat până la etajul 4.
În prezent se lucrează la realizarea elementelor verticale aferente etajului 6 și se pregati procesul de cofrare, armare și turnare a plăcii peste etajul 6, corp A.

vezi mai multe
Martie
Martie Martie

În luna martie a avut loc cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 3, scara A, al imobilului.
În a doua parte a lunii martie 2022 pe șantierul Mihai Viteazul 1 se continua lucrul, astfel că a fost finalizată cofrarea, armarea și turnarea planșeului peste etajul 4 al corpului A.
De asemenea s-a început realizarea zidăriei la primele 2 etaje ale imobilului.
În corpul B procesul de tencuire a ajuns la etajul 4. Montarea sistemelor de încălzire în pardoseală a continuat până la etajul 6 și s-a început procesul de turnare a șapelor aferente cu care s-a ajuns la etajul 3.

vezi mai multe
Februarie
Februarie Februarie

În luna februarie 2022 se continuă activitatea pe șantierul Mihai Viteazul 1, astfel că a fost finalizată cofrarea, armarea și turnarea palnșeului peste etajul 2 al corpului A.
În corpul B s-a continuat cu procesul de tencuire ajungându-se la etajul 3, iar simultan s-au început lucrările la sistemul de încălzire în pardoseală.
În prezent se lucrează la elementele de rezistență ale etajului 3 la scara A cu betonarea stâlpilor, urmând procesul de cofrare a plăcii peste acest etaj.

vezi mai multe
Ianuarie
Ianuarie Ianuarie

În luna ianuarie 2022, echipa Cosmopolit continuă activitatea pe șantierul Mihai Viteazul 1, astfel că a fost finalizată zidăria la interior și exterior la corpul B. De asemenea, la nivelurile 1, 2, 3 și 4 s-a încheiat montarea instalațiilor electrice și s-a trecut cu lucrările la etajul 5. Tenculaia s-a finalizat la etajul 1 al corpului B iar simultan s-a realizat structura de ghene.
În prezent se lucrează la elementele de rezistență ale etajului 2 la scara A cu betonarea stâlpilor și se cofrează placa peste acest etaj.

vezi mai multe
2023 DETALII
Ianuarie
Ianuarie Ianuarie

În luna ianuarie pe șantierul Cosmopolit Mihai Viteazul nr. 1 au avut loc următoarele acțiuni:

Exterior:

Au loc lucrări de sistematizare verticala.

Fațada corp A:

S-au montat vata și glafurile de aluminiu la exteriorul tâmplăriei.

Scara A:

Închiderile cu gips-carton la lifturi sunt finalizate până la etajul 6.

Etaj 1: holurile comune sunt pregătite pentru finisaje, iar apartamentele sunt finisate și pregătite pentru amorsă și lavabilă.

Etaj 2: sunt montate colțarele, iar în apartamente este aplicat gletul (stratul final)

Etaj 3: Sunt aplicate pe tavanele din holurile comune colțarele și se gletuiesc scafele, iar în apartamente se aplică gletul.

Etaj 4: s-a început montajul la gresie și faianță în apartamente, hidroizolațiile în băi sunt finalizate, astfel ghenele, băile, bucătăriile și debaralele sunt închise.

Etajele 5-6: Ghenele, tavanele și băile sunt închise, iar ventilatoarele sunt montate în fiecare baie. Pe holul comun s-au efectuat lucrări pe partea electrică și rigips.

 

Scara B:

Etaj 1-5: Sunt montate ușile de la intrarile in apartamente.

Etajul 1: Se începe montarea parchetului.

Balcoane: este aplicata decorativa, se monteaza ceramica și balustrada de sticlă, se efectuează lucrări de pregătire pentru montaj HPL.

Se fac probe de etanșare a hidroizolațiilor terasei din spatele scării A.

 

 

vezi mai multe
COSMOPOLIT LIFESTYLE click
CEL MAI NOU PROIECT: ZENIT click