PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

LIFESTYLE
COSMOPOLIT

COSMOPOLIT

LIFESTYLE

Descoperă! Experimentează! Beneficiază!

Alegerile ne definesc calitatea vieții, iar Cosmopolit Lifestyle te susține să alegi acele experiențe care îți creează un stil de viață rafinat.
Intră în clubul posesorilor de card Cosmopolit Lifestyle și descoperă beneficiile pe care ți le oferă programul de fidelitate Cosmopolit Lifestyle, gândit special pentru comunitatea pe care o construim împreună.

Este modul prin care ne dorim să te răsplătim pentru că ai ales Cosmopolit: îți oferim acces exclusivist la produsele și serviciile unei rețele extinse și în continuă dezvoltare de parteneri atent selectați.

Facem un permanent demers în a diversifica și crește această rețea, pentru ca tu să poți beneficia prin Cardul Cosmopolit Lifestyle de promoțiile unei game cât mai largi de domenii. Asigurăm o rețea de locații premium în Brașov, care te vor face să te simți distins și special.

Te așteaptă experiențe unice de care să te bucuri alături de membrii clubului posesorilor de card Cosmopolit Lifestyle. Fii curios și testează cele mai interesante oferte din toate domeniile partenerilor noștri.

Te invităm să îi cunoști pe partenerii din programul nostru!

Care sunt avantajele cardului de fidelitate Cosmopolit Lifestyle?
Prin programul nostru de fidelitate vei avea discounturi variate la produsele și serviciile acordate de partenerii Cosmopolit Lifestyle. Beneficiezi de promoții dedicate exclusiv posesorilor de card și informații referitoare la noile colecții.

Cum se obține?
Cardul de fidelitate Cosmopolit Lifestyle se va emite, de comun acord la orice achiziție a unuia sau mai multor produse Cosmopolit Development.

Cum se folosește?
Odată înscris în programul de fidelitate, tot ce trebuie să faci este să prezinți cardul (sau codul cardului) la fiecare achiziție din magazinele partenere Cosmopolit – prezentate atât în broșura Cosmopolit Lifestyle cât și pe site-ul www.cosmopolit.ro/lifestyle.

Cum se activează?
Cardul este disponibil/valabil de la prima achiziție, iar discount-urile aferente acestuia se activează în momentul uneia sau mai multor cumpărături.
Consultă regulamentul complet al programului de fidelitate Cosmopolit Lifestyle pentru mai multe detalii!

 1. ORGANIZATOR

Organizatorul prezentului Program de Fidelizare este societatea SC COSMOPOLIT DEVELOPMENT SRL, cu sediul în Brașov, str. Mihai Viteazul, nr 6, Parter, Spațiul Comercial 1, Birou 1, România, având C.U.I. RO RO26962467, număr de înregistrare în Registrul Comerțului J08/574/2010.

 1. DESCRIEREA PROGRAMULUI DE FIDELIZARE “COSMOPOLIT LIFESTYLE”

Prezentul Program este un sistem creat de Organizator în vederea fidelizării clienților prin acordarea de avantaje ca urmare a efectuării de achiziții de produse/servicii de la partenerii Cosmopolit , prin intermediul cardului Cosmopolit Lifestyle.

Cardul Cosmopolit Lifestyle este oferit oricărui client, cu ocazia efectuării primei achiziții în unul din proiectele imobiliare Cosmopolit. Prin intermediul cardului, clienții pot beneficia de diferite discount-uri oferite de partenerii noștri – menționate atât în broșura Cosmopolit Lifestyle cât și pe site-ul www.cosmopolit.ro.

 1. CONDIȚII GENERALE DE PARTICIPARE la programul de fidelizare “COSMOPOLIT LIFESTYLE”

Cardul de Fidelitate Cosmopolit Lifestyle se emite fără perceperea unui cost, oricărei persoane fizice sau juridice care achiziționează un imobil în oricare din proiectele Cosmopolit din România, în condițiile precizate mai sus. Prin înscrierea în prezentul Program de Fidelizare, clienții își exprimă acceptul cu privire la termenii și condițiile Programului și se obligă să respecte condițiile prezentului Regulament.

Cardul este nenominal, dar are o serie unică de înregistrare,  reprezentanții Organizatorului având dreptul de a verifică valabilitatea acestuia. Cardul de Fidelitate se acordă clientului după momentul achiziționarii unuia sau mai multor produse Cosmopolit Development. Organizatorul are dreptul, iar clienții iau la cunoștință de această împrejurare, de a modifică în orice moment modul de oferire a cardului, modificările urmând a fi valabile doar pentru viitor.

Cardul de fidelitate dă dreptul titularului, la prezentarea acestuia, de a beneficia de diferite discounturi sau produse, în oricare din magazinele partenere ale Cosmopolit. Pentru claritate, se precizează expres că, pentru a i se înregistra beneficiile, Clientul are obligația de a prezenta cardul la fiecare tranzacție.

Cardul de Fidelitate nu este un instrument de plată. Posesorul nu poate achiziționa produse pe baza acestui card, poate doar beneficia de privilegiile oferite de către Organizator conform prezentului Regulament.

 1. Informaţii privind utilizarea Cardului de Fidelitate “COSMOPOLIT LIFESTYLE”

În urma înregistrării achiziției, Cosmopolit va emite un card. Cardul reprezintă proprietate a firmei Cosmopolit Development. Cardul poate fi utilizat numai de titular şi nu poate fi comercializat în scopul obţinerii unor câştiguri financiare. Cardul poate fi folosit numai pentru cumpărături efectuate în calitate de utilizator final. Cardul poate fi folosit exclusiv în magazinele partenere Cosmopolit.

 1. ÎNLOCUIREA CARDULUI “COSMOPOLIT LIFESTYLE”

În cazul în care Cardul de Fidelitate este pierdut, furat sau deteriorat, participantul are dreptul la un nou card. Organizatorul are dreptul de a verifica dacă înlocuirea este sau nu temeinic motivată.

 1. DURATA ȘI ÎNCETAREA PROGRAMULUI de fidelizare “COSMOPOLIT LIFESTYLE”

Prezentul Program de Fidelizare se desfășoară pe o perioadă nedeterminată de timp, Organizatorul având dreptul de a dispune în mod unilateral și cu efect imediat, modificarea, suspendarea sau încetarea acestuia, la liberă să alegere, fără transmiterea unei notificări prealabile. În oricare dintre aceste cazuri, membrii Programului nu vor avea dreptul de a face niciun fel de contestație împotriva măsurii luate de Organizatorul SC COSMOPOLIT DEVELOPMENT SRL, pentru niciun motiv. Nici o modificare, suspendare sau încetare nu poate îndreptăți un membru sau client de a solicită indemnizații sau despăgubiri de orice fel. O versiune actualizată a Regulamentului Programului de Fidelizare Cosmopolit este valabilă în permanentă pe site-ul Organizatorului. Membrii Programului de Fidelizare sunt invitați să verifice cu periodicitate prevederile Regulamentului.

SC COSMOPOLIT DEVELOPMENT SRL are dreptul de a dezactiva sau suspenda definitiv un Card de Fidelitate, în caz de fraudă, tentativă de fraudă sau în cazul unei folosiri inadecvate a Programului de Fidelizare.

Organizatorul este exonerat de orice răspundere pentru toate consecințele, directe sau indirecte, ale eventualelor disfuncționalități ale Programului de Fidelizare. Organizatorul va face cu toate acestea eforturi astfel încât, în cazul unor disfuncționalități, membrii să poată beneficia de în continuare de beneficiile programului.

 1. ALTE DISPOZIȚII

Cumpărătorii au obligaţia de a păstra Cardul în siguranţă. În cazul în care oricare dintre membrii programului Cosmopolit  Lifestyle oferă informaţii sau clarificări contradictorii cu prevederile acestor Termeni şi Condiţii, ele nu vor reprezenta o modificare a prezenţilor Termeni şi Condiţii. Cosmopolit Development are dreptul de a modifică în orice moment prevederile prezenţilor Termeni şi Condiţii ai Programului. Termenii şi Condiţiile noi intră în vigoare atunci când se publică de către Cosmopolit Development pe site-ul propriu. Se consideră că noii Termeni şi Condiţii sunt acceptate de către Cumpărător la prima utilizare a Cardului după intrarea în vigoare a acestora.

 1. DESPRE RENUNȚAREA LA CALITATEA DE MEMBRU COSMOPOLIT LIFESTYLE

Cumpărătorul poate renunţa oricând la calitatea de membru prin solicitarea anulării Cardului de Fidelitate în scris la sediul Cosmopolit Development sau prin trimiterea unui email la adresa office@cosmopolit.ro . Totodată, Cosmopolit Development îşi rezervă dreptul de a anula calitatea de membru a Clientului în cazul în care acesta încalcă Termenii şi Condiţiile Programului sau manifestă un comportament infracţional vizavi de Program.

 1. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC COSMOPOLIT DEVELOPMENT SRL prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră  în conformitate cu politica de confidențialitate pe care va rugăm să o consultați pe site-ul nostru www.cosmopolit.ro . Prin utilizarea cardului utilizatorul își dă acordul ca societatea SC COSMOPOLIT DEVELOPMENT SRL, cu sediul în Brașov, str. Mihai Viteazul, nr 6, Parter, Spațiul Comercial 1, Birou 1, România, având C.U.I. RO RO26962467, număr de înregistrare în Registrul Comerțului J08/574/2010, denumită în continuare Operator de date sau Cosmopolit Development, să utilizeze, în perioada calităţii de membru al Programului a clientului, datele cu caracter personal pe care acesta lea furnizat, în următoarele scopuri:

 • înregistrarea în baza de date a programului Card de Fidelitate Cosmopolit Lifestyle,
 • pe baza unei confirmări adiţionale, înscrierea în baza de date a newsletter-ului Cosmopolit Development și Cosmopolit Lifestyle, respectiv trimiterea de oferte privind produsele şi serviciile oferite de Cosmopolit Development,
 • participarea la diferite sondaje de marketing.

Operatorul de date declară că va folosi datele cu caracter personal exclusiv în scopurile precizate mai sus.

Descoperă serviciile
unui LifeStyle Premium

 • TOATE CATEGORIILE
 • restaurante
 • magazine
 • medical-sanatate
 • mobila-decor
 • sport-fun
 • evenimente
 • servicii
 • beauty-spa

CE SPUN OAMENII

TESTIMONIALE

PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE