PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

TRAIAN GROZĂVESCU

EXCLUSIVE EXPERIENCE IN REAL ESTATE

CONCEPTUL

COSMOPOLIT TRAIAN GROZĂVESCU 7

Proiectul Traian Grozăvescu 7 reprezintă soluția ideală pentru persoanele moderne, care doresc să aibă acces rapid în oraș, dar care au nevoie de o oază de liniște când se întorc acasă. Va fi printre puținele clădiri care se vor mai construi în apropierea centrului istoric.

Cosmopolit Traian Grozăvescu 7 devine reperul de siguranță și comunitate pentru viitorii locatari. Aventura ia naștere prin autenticitatea cu care viitorul va fi creat aici. Unic, întocmai ca fiecare dintre noi.

  • 99 de apartamente spațioase

  • 12 spații comerciale

  • 5 minute de centrul Brașovului

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
7 7
8 8
9 9
10 10
11 11
12 12
VEZI GALERIA COMPLETĂ

LOCUINȚA UNUI VIITOR FRUMOS, COSMOPOLIT TRAIAN GROZĂVESCU 7

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să locuiești într-o zonă care să îți inspire siguranță, să ai tot confortul necesar și toate facilitățile să fie chiar acolo, în casa ta? Nu mai e un vis de acum, ci e o realitate pe care o găsești în Cosmopolit Traian Grozăvescu 7, situat în zona centrală a Brașovului cu acces rapid la toate punctele importante și împrejurimile moderne.

Felul în care am gândit apartamentele noi te va cuceri. Elementele de arhitectură se completează perfect prin atenția la fiecare detaliu, lucru pe care îl poți remarca în mici note de eleganță: cutiile poștale, mânerul ușilor, spațiile comune, toate acestea creând o atmosferă rafinată, senzuală chiar.

În clădire există o gamă variată de locuințe, existând apartamente premium de diferite dimensiuni, de la unu la patru dormitoare sau de tip penthouse, unice în Brașov. De asemenea, la parter sunt spații comerciale și birouri. O astfel de achiziție este o investiție pentru viitor, valorile premium fiind intens promovate prin stilul unic al clădirii Cosmopolit Traian Grozăvescu 7.

Un proiect unic care oferă siguranță și confort, un proiect care se remarcă prin atenția deosebită la cele mai mici detalii. Materialele premium utilizate în construcție sunt o altă garanție a calității, deloc de neglijat precum și mixul dintre inovație și tehnologie.

VEZI PE GOOGLE MAPS

CE SPUN OAMENII

TESTIMONIALE

COSMOPOLIT LIFESTYLE click
CEL MAI NOU PROIECT: GRACE click
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE