PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

MIHAI VITEAZUL 6

IN THE CENTER OF BRAȘOV

CONCEPTUL

COSMOPOLIT MIHAI VITEAZUL 6

Complexul imobiliar Mihai Viteazul 6 a fost conceput ca un proiect al viitorului. Localizat chiar în inima Brașovului, acest ansamblu rezidențial oferă acces rapid către toate punctele de interes din oraș.

Nu numai că are un design modern și elegant care îți oferă posibilitatea de a trăi într-un mediu plăcut, dar are și o latură funcțională extrem de dezvoltată. Proiectanții au gândit acest loc în așa fel încât locatarii să aibă numeroase avantaje.

  • 67 APARTAMENTE

  • 5 spații comerciale

  • 5 minute de centrul Brașovului

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
7 7
8 8
9 9
VEZI GALERIA COMPLETĂ

COSMOPOLIT MIHAI VITEAZUL 6, LOCUINȚA TA DE VIITOR

Designul creat pentru Cosmopolit Mihai Viteazul 6 reinterpretează elementele contemporane ale stilului local și le îmbină cu cele autohtone. Spațiile comune ies în evidență prin alegerea de a îmbina elementele clasice cu cele moderne, pereții de lemn fiind o noutate în acest mediu care se integrează atât de bine în peisajul urban.

Întregul proiect a fost gândit în așa fel încât să redea sentimentul de acasă. Odată intrat în scara blocului, ești întâmpinat de un mediu plăcut, cald, unde te simți la fel de confortabil ca în propria locuință. Atenția la detalii este definitorie în acest sens: luminile ambientale creează senzația de intimitate, de spațiu privat și o atmosferă relaxantă.

Integrarea tuturor elementelor într-un mod atât de armonios creează un spațiu zen, liniștit, un spațiu în care te vei putea bucura de zile pline de seninătate alături de cei dragi.

VEZI PE GOOGLE MAPS

CE SPUN OAMENII

TESTIMONIALE

COSMOPOLIT LIFESTYLE click
CEL MAI NOU PROIECT: GRACE click
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE