ZENIT

TIMELESS. EXCLUSIVE. ICONIC

VEZI DISPONIBILITATE APARTAMENTE

CONCEPTUL

COSMOPOLIT ZENIT

Casa pe care o visezi, cea al cărei nume e, fără urmă de dubiu, acasă, o găsești în Cosmopolit Zenit, proiectul care redefinește conceptul Cosmopolit.

Amplasat pe strada Carpaților 15-17, în cartierul Răcădău - unul dintre cele mai bune cartiere rezidențiale din Brașov – Cosmopolit Zenit este proiectul premiat ca „Best Redefined Concept” în cadrul evenimentului Launch&Award Gala Iunie 2022 de către The Times Investing in Property pentru arhitectura inedită. În cele trei clădiri - două de 12 etaje și una de 8, cu un număr de 160 de apartamente – arhitectura dă tonul în construirea noului, așa cum se redefinește el în viziunea Cosmopolit.

Promisiunea acestui proiect este aceea de permanent upgrade, atât în ceea ce privește alegerile pe care le facem când alegem materiale de construcție de calitate, cât și când alocăm bugetul pentru finisaje premium, tehnologie și inovației, conferind clădirilor un aer fresh, cu și mai multă grijă la detalii.

Cosmopolit Zenit înseamnă mai mult decât ți-ai imaginat până acum. Varietatea structurilor create - de la garsoniere și studiouri, până la locuințe cu 2, 3 sau 4 camere și structuri de tip penthouse – sunt gândite pentru toate nevoile și gusturile. Parcul și zonele verzi sunt proiectate special cu intenția de a aduce un plus de valoare fiecărui locatar, iar restaurantele, cafenelele sau sala de fitness întregesc conceptul pentru ca tu să te simți acasă.

Viața ta și a familiei tale merită, cu siguranță, refresh-ul pe care-l oferă aerul curat din Răcădău, bucuria pe care o aduce relaxarea sau joaca în parcurile din vecinătate și stropul de aventură pe care îl dă apropierea de centrul Brașovului, chiar peste Tâmpa.

Ne dorim ca experiența ta să fie cu adevărat completă, să te facă să te simți acasă, acolo unde totul din jurul tău răspunde valorilor tale interioare.

 • 160 apartamente spațioase DETALII

 • 7 spații comerciale DETALII

 • 6 spații de birouri

POZIȚIONAREA. MEREU ÎN ATENȚIA NOASTRĂ.

Cosmopolit Zenit te așteaptă acasă - în Brașov, pe Strada Carpaților 15-17, în cartierul Răcădău.

Zona dinamică, aflată lângă zona comercială Carrefour și aproape de Magnolia, este numai bună pentru cumpărături, iar zona din vecinătatea parcului Trandafirilor, potrivită pentru momentele tale de relaxare.

În plus, dacă ești o persoană activă te vei bucura să știi ca acest proiect se află situat în apropierea principalelor puncte de interes ale orașului și la doar 7 minute de centrul Brașovului.

BENEFICIILE

COSMOPOLIT ZENIT

VERIFICĂ AICI DISPONIBILITATEA

APARTAMENTELOR

VEZI LISTA DISPONIBILITĂȚII PENTRU TOATE TIPURILE

GALERIE FOTO

MODALITĂȚI DE PLATĂ

PLATINUM

100% AVANS - ACHIZIȚIE INTEGRALĂ

 • Siguranță în achiziționarea apartamentului
 • Avantajul celui mai mic preț
 • Posibilitatea de a urmări îndeaproape lucrările la apartamentul Dvs.
 • Valoarea apartamentului va fi o investiție pe termen lung, neafectată de inflație

GOLD

40% AVANS ÎN FAZA DE PROIECT
30% PLATĂ LA STRUCTURĂ REZISTENȚĂ ETAJ CONTRACTAT
30% PLATĂ LA FINISARE ETAJ CONTRACTAT

 • Siguranță în achiziționarea apartamentului
 • Posibilitatea de a urmări îndeaproape lucrările la apartamentul dumneavoastră
 • Posibilitatea achitării restului de plată in faza finală a proiectului, permițând o mai buna gestionare a bugetului familiei
 • Prețul este cu 5% mai mare față de prețurile afișate pe site

FII LA CURENT CU

EVOLUȚIA PROIECTULUI

Povestea noastră este, de fapt, povestea ta. De aceea, îți mulțumim că ai ales să faci parte din comunitatea Cosmopolit și considerăm că e important ca tu să fii permanent informat despre statusul proiectului Zenit.

Facem consecvent pași în evoluția proiectului și te invităm alături de noi în călătoria de până acum care va duce la consolidarea relației cu viitoarea ta locuință.

COSMOPOLIT LIFESTYLE click
CEL MAI NOU PROIECT: CANTACUZINO click