MAGNOLIA

UNIQUE ARCHITECTURAL STYLE

CONCEPTUL

COSMOPOLIT MAGNOLIA

Cosmopolit Magnolia atrage prin stilul arhitectural unic, spectaculos. Este unul dintre ansamblurile rezidențiale ale brandului care s-a făcut remarcat pe piața imobiliară datorită inovației în elementele de design și tehnologie.

Totodată, localizarea ansamblului a atras ca avantaj major. Magnolia este situat într-unul dintre cel mai căutate zone rezindențiale din România – cartierul Răcădău din Brașov.

  • 80 de apartamente spațioase

  • 11 spații comerciale

  • 5 minute de Parcul Trandafirilor

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
7 7
8 8
9 9
VEZI GALERIA COMPLETĂ

COSMOPOLIT MAGNOLIA, SITUAT ÎNTR-UNUL DINTRE CELE MAI BUNE CARTIERE REZIDENȚIALE ROMÂNEȘTI

Cosmopolit Magnolia e soluția ideală pentru toți cei care aleg apropierea de natură. Locuitorii ansamblului se bucură de aerul curat al pădurii la poalele căreia se află cartierul Răcădău. Iar copiii sunt cuceriți de parcul Trandafirilor, situat la doar 2 minute distanță.

Centrul comercial Magnolia este la doar un minut de clădirea Cosmopolit, iar peste drum de Tâmpa, în 10 minute ajungi în inima Brașovului, astfel că o locuință în acest cartier rezidențial vine cu numeroase facilități la pachet.

Priveliștea nu e deloc de neglijat. În Cosmopolit Magnolia descoperi o oază de liniște și o zonă în care te încarci zi de zi cu energie.

VEZI PE GOOGLE MAPS

CE SPUN OAMENII

TESTIMONIALE

COSMOPOLIT LIFESTYLE click
CEL MAI NOU PROIECT: ZENIT click