PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

CALCARULUI 19B

PREMIUM LIFESTYLE

CONCEPTUL

COSMOPOLIT CALCARULUI 19B

Primul proiect sub brandul Cosmopolit, Calcarului 19B e mai mult decât un ansamblu imobiliar. A fost gândit diferit, iar crearea și implementarea îl fac unic, pentru că acesta a fost încă de la început conceptul Cosmopolit: să aducă o nouă viziune pe piața imobiliară din Brașov.

  • 40 de apartamente spațioase

  • 2 spații comerciale

  • 10 minute de centrul Brașovului

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
7 7
VEZI GALERIA COMPLETĂ

COSMOPOLIT CALCARULUI 19B, IDEAL PENTRU TINE ȘI CEI DRAGI

Arhitectura și designul unic, diversitatea spațiilor de locuit și numeroasele avantaje ale clădirii fac din Cosmopolit Calcarului 19B un loc al tău și al celor dragi ție. Îl fac să fie acasă.

E diferit de alte ansambluri imobiliare pentru că am dat atenția necesară tuturor detaliilor atât din apartamente, cât și din spațiile comune. Începând de la cutiile poștale, până la lifturi, totul este creat cu eleganță, cu materiale moderne de cea mai bună calitate și prietenoase cu mediul înconjurător.

La parterul complexului se găsesc două spații comerciale, un local elegant și o clinică.

Structurile sunt spațioase și luminoase. Locatarii trăiesc într-un mediu relaxat, aerisit, ceea ce dă acestui complex imobiliar un plus față de construcțiile aglomerate și înghesuite.

Situarea complexului imobiliar Cosmopolit Calcarului 19B în raport cu punctele importante din oraș este un plus. Locuitorii ansamblului sunt la 4 minute de zonele comerciale de interes, cum ar fi zona Carrefour, Kaufland sau Business Park și la 10 minute de centrul Brașovului.

Cosmopolit Calcarului 19B este acasă pentru tine. Indiferent că locuiești singur și ai ales o garsonieră sau te bucuri cu toată familia de o locuință mai mare, am creat câte o variantă care să se potrivească pentru fiecare.

Penthouseurile au fost soluția pentru cei care și-au dorit să cunoască ideea de lifestyle premium – aceea de a trăi într-un mediu sănătos și plăcut pentru traiul de zi cu zi, atât din punct de vedere al aspectelor, cât și a beneficiilor oferite.

VEZI PE GOOGLE MAPS

CE SPUN OAMENII

TESTIMONIALE

COSMOPOLIT LIFESTYLE click
CEL MAI NOU PROIECT: GRACE click
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE