CANTACUZINO

LUXURY APARTMENTS

VEZI DISPONIBILITATE APARTAMENTE

CONCEPTUL

COSMOPOLIT CANTACUZINO

Acasă este mai mult decât un sentiment, este o experiență unică, personală care umple un spațiu și-l modelează, făcându-l al tău. La rândul lui, acesta îți va oglindi valorile și dorințele, în cel mai rafinat mod posibil. Așa am gândit, pentru tine, următoarea generație de locuințe care să găzduiască acest sentiment, exact așa cum îl simți tu.

Cosmopolit Cantacuzino, un proiect îndrăzneț și plin de farmec, se pregătește să acomodeze planurile și viitorul tău în inima Brașovului, pe strada Dr. Ion Cantacuzino, nr.22.

Cu o arhitectură modernă, ce reflectă unicitatea și eleganța ansamblului, cele două blocuri conțin 80 de locuințe cu structuri variate: studiouri, apartamente de la 2 până la 4 camere și penthouse-uri. Regimul mic de înalțime al clădirilor P+4+M și numărul redus de locuințe aduc un confort suplimentar prin avantajul unui spațiu intim și discret. Iar spațiile verzi amplasate în apropierea clădirilor completează toate acestea cu o oază de liniște și relaxare.

Designul interior este aliniat conceptului luxury al proiectului. Acordăm o atenție deosebită tuturor detaliilor printr-un plus de finețe în execuție pe toate nivelurile, iar calitatea materialelor respectă standardele promise. Astfel, apartamentele din Cosmopolit Cantacuzino vor conține nota de lux necesară pentru ca experiența ta de acasă să fie, zi de zi, una aliniată valorilor tale.

 • 80 APARTAMENTE SPAȚIOASE DETALII

 • 2 SPAȚII COMERCIALE DETALII

 • 5 MINUTE DE CENTRUL BRAȘOVULUI

POZIȚIONAREA. ÎN CENTRUL A TOT CE ESTE IMPORTANT

Prin poziționarea atât de aproape de centrul orașului, pe str. Dr. Ion Cantacuzino, nr.22, Cosmopolit Cantacuzino oferă o notă selectă și exclusivă locuitorilor. Clădirile proiectului sunt printre puținele care se vor mai putea construi atât de aproape de inima Brașovului.

Beneficiul principal al poziționării este accesul rapid la toate facilitățile din această zonă, iar amplasarea indirectă față de arterele cu trafic conferă liniștea de care ai nevoie atunci când îți dorești relaxare în spațiul intim de acasă. Și un view excepțional asupra orașului și a munților la orizont.

Totodată, așezarea spațială a complexului oferă mai multe căi de acces către cele două blocuri, din Traian Grozăvescu, Victor Babeș, Al.I.Cuza și strada Sitei.

BENEFICIILE

COSMOPOLIT CANTACUZINO

VERIFICĂ AICI DISPONIBILITATEA

APARTAMENTELOR

VEZI LISTA DISPONIBILITĂȚII PENTRU TOATE TIPURILE

GALERIE FOTO

MODALITĂȚI DE PLATĂ

PLATINUM

100% AVANS - ACHIZIȚIE INTEGRALĂ

 • Siguranță în achiziționarea apartamentului
 • Avantajul celui mai mic preț
 • Posibilitatea de a urmări îndeaproape lucrările la apartamentul Dvs.
 • Valoarea apartamentului va fi o investiție pe termen lung, neafectată de inflație

GOLD

40% AVANS ÎN FAZA DE PROIECT
30% PLATĂ LA STRUCTURĂ REZISTENȚĂ ETAJ CONTRACTAT
30% PLATĂ LA FINISARE ETAJ CONTRACTAT

 • Siguranță în achiziționarea apartamentului
 • Posibilitatea de a urmări îndeaproape lucrările la apartamentul dumneavoastră
 • Posibilitatea achitării restului de plată in faza finală a proiectului, permițând o mai buna gestionare a bugetului familiei
 • Prețul este cu 5% mai mare față de prețurile afișate pe site

FII LA CURENT CU

EVOLUȚIA PROIECTULUI

Povestea noastră este, de fapt, povestea ta. De aceea, îți mulțumim că ai ales să faci parte din comunitatea Cosmopolit și considerăm că e important ca tu să fii permanent informat despre statusul proiectului Cantacuzino.

Facem consecvent pași în evoluția proiectului și te invităm alături de noi în călătoria de până acum care va duce la consolidarea relației cu viitoarea ta locuință.

COSMOPOLIT LIFESTYLE click
CEL MAI NOU PROIECT: ZENIT click