PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

Avantajele unui apartament cu finisaje premium în oferta standard Avantajele unui apartament cu finisaje premium în oferta standard

Avantajele unui apartament cu finisaje premium în oferta standard

Publicat în 19/05/2021

Încrederea pe care Cosmopolit o inspiră vine din respectarea promisiunii de brand. Dezvoltator imobiliar foarte apreciat în piața de real estate, Cosmopolit este brandul brașovean care creează clădiri ce oferă experiențe unice, principalul diferențiator fiind standardul premium de la care nu se abate niciodată.

Inspirat din dorințele și nevoile clienților, dezvoltatorul imobiliar Cosmopolit se adaptează rapid schimbărilor din piață, în contextul actual fiind necesară o mai mare atenție asupra criteriilor de selecție a unei locuințe, devenite extrem de importante. Cumpărătorii au înțeles importanța unei investiții eficiente pe termen lung atunci când cumpără o locuință. Clientul final este mai educat și, în consecință, mai selectiv în decizia de achiziție, ducând astfel accentul pe segmentele middle-high și high care sunt în continuă creștere.

Fiecare proiect Cosmopolit este unic, iar atenția la detalii și posibilitatea personalizării aduc plusul de valoare atât de apreciat. În standardul pe care-l oferă dezvoltatorul sunt folosite întotdeauna materiale de calitate superioară în construcții, finisaje alese și dotări premium ce creează confort suplimentar,făcând alegerea cumpărătorilor și mai ușoară.

Soluție potrivită atât pentru apartamente, cât și pentru spațiile de birouri, parchetul triplustratificat este un produs nobil executat din lemn natural. Pardoselile din lemn sunt mai sănătoase și cu siguranţă mai durabile decât imitațiile artificiale, mai calde la atingere, nu se electrizează, nu atrag praful sau acarienii, de aceea sunt o soluţie ideală pentru persoanele care suferă de alergii.

Aceste pardoseli fac față cu succes la variațiile de umiditate ambientale, au risc redus de umflare în caz de inundație și un aspect foarte plăcut. În plus, sunt foarte rezistente la zgârieturi şi au un aspect extrem de elegant.

Încălzirea prin pardoseală, care sporește confortul așteptat ce clienți, este o altă dotare standard a spațiilor Cosmopolit. „Podeaua caldă” poate reduce temperatura aerului într-o încăpere încălzită cu 2oC, adică o reducere a consumului de energie cu circa 12%. Aceste sisteme asigură o repartizare verticală ideală a temperaturii în încăpere, iar emanarea uniformă a căldurii la nivelul întregii suprafețe a pardoseliieste un avantaj pentru încăperile cu suprafață mare – camerele de zi și holurile caselor, dar și spațiile comerciale sau magazinele mari.

Cosmopolit folosește ceramică Mutina care aduce o sensibilitate pentru formă și dorința de a inova și a combina o varietate mare de stimuli vizuali care să creeze bucurie și confort. Astfel, conceptul Mutina reflectă foarte bine dorința Cosmopolit de a oferi experiențe deosebite și personalizate.

În ceea ce privește sistemele termice, Cosmopolit a optat pentru centrala de apartament Viessman pentru avantajele pe termen lung – economică, silențioasă, cu dimensiuni compacte și termostat în fiecare cameră.

Toate aceste dotări de interior pentru apartamente sunt completate de dotările din spațiile comune pe care ansamblurile Cosmopolit le au și care sunt gândite să combine doze ideale de inovare și tehnologie, pentru ca funcționalitatea lor să fie maximă.

Accesurile în clădire, casa scării, spațiile pentru depozitare, cele tehnice precum și parcările subterane, toate sunt concepute să interacționeze într-o manieră unică, armonioasă, complementară, definind astfel un stil de viață premium.Iar design-ul este cu adevărat deosebit în fiecare proiect, aducând un tribut arhitecturii pure ce presupune că cel mai mic detaliu ar trebui să aibă un sens sau să servească unui scop.

Aceste aspecte determină creșterea produsului în timp, ceea ce face ca investiția pe care clienții o fac să fie una pe termen lung. De asemenea, unicitatea fiecărui proiect reprezintă un plus pentru investitori, totul fiind gândit pentru ca experiența să fie cu adevărat completă, să conducă la acel sentiment de „acasă”.

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Piața imobiliară din Brașov

Publicat în 18/04/2024

INTERVIU Mihaela Biriș / Piața imobiliară în 2024 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, care sunt tendințele pieței și cum se adaptează dezvoltatorii.

CITEȘTE

Piața imobiliară în 2023

Publicat în 03/03/2023

INTERVIU Tudor Stamatescu / Piața imobiliară în 2023 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, dar cu așteptările pentru locuințe moderne.

CITEȘTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE