Cosmopolit a vândut deja peste jumătate din cel mai nou proiect rezidențial al său înainte de a începe construcția efectivă Cosmopolit a vândut deja peste jumătate din cel mai nou proiect rezidențial al său înainte de a începe construcția efectivă

Cosmopolit a vândut deja peste jumătate din cel mai nou proiect rezidențial al său înainte de a începe construcția efectivă

Publicat în 18/10/2019

Brașovenii de la Cosmopolit au vândut în cinci luni două treimi din proiectul pe care îl construiesc pe strada Traian Grozăvescu, deși acesta a fost lansat la începutul acestui an. „Estimăm că vânzările de pe segmentul premium vor crește cu 50% anul acesta”, afirmă directorul de vânzări Zoltan Szasz.

Cosmopolit este brandul cu cea mai rapidă ascensiune, din gama premium, pe piața de real estate brașoveană.

Dezvoltatorul brașovean a finalizat până acum proiectele Cosmopolit Calcarului și Cosmopolit Mihai Viteazul 6, livrând 114 unitati, din care 107 apartamente și 7 spații comerciale. De asemenea, proiectul Cosmopolit Magnolia va fi finalizat în cursul acestui an, acesta având 90 de unități, din care 79 de apartamente vândute aproape integral și 11 spații comerciale.

Proiectul de pe strada Traian Grozăvescu, situat într-o zonă centrală a orașului, va avea 93 apartamente și 13 spații comerciale.

După ce în ultimii ani brașovenii se axaseră doar pe achiziția locuințelor din mass-market, cei de la Cosmopolit estimează o creștere a vânzărilor pe segmentul premium. Acest lucru se bazează în mare parte pe creșterea gradului de educare al clienților în ceea ce privește achiziția unei locuințe.

Un apartament Cosmopolit va rămâne o valoare datorită angajamentului față de valorile premium, fiind o investiție pe termen lung, neafectată de volatilitatea pieței.  Selectivitatea din ce în ce mai crescută în rândul clienților este o consecință firească a suprasaturației peisajului imobiliar cu proiecte din categoria low cost (mass-market), precum și a lipsei identității arhitecturale când vine vorba de cerințe si standarde premium.

„Cosmopolit s-a născut din pasiunea pentru calitate, frumos și lucrul bine făcut, de la nevoia primară a unui spațiu de locuit până la dorința de expresie a valorilor premium în tot ceea ce ne înconjoară, conturând un stil de viață. De aici și viziunea noastră – să oferim cea mai bună experiență de real estate din România!”, spune Tamas Elekes, CEO Cosmopolit.

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Piața imobiliară în 2023

Publicat în 03/03/2023

INTERVIU Tudor Stamatescu / Piața imobiliară în 2023 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, dar cu așteptările pentru locuințe moderne.

CITEȘTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE

Festival Afect

Publicat în 17/08/2022

Cosmopolit și Festivalul AFECT: un parteneriat perfect într-un festival #imperfect

CITEȘTE