Cosmopolit, de 5 ani pe piața imobiliară din Brașov. Din ultimele două proiecte nefinalizate, 70% din apartamente au fost deja vândute Cosmopolit, de 5 ani pe piața imobiliară din Brașov. Din ultimele două proiecte nefinalizate, 70% din apartamente au fost deja vândute

Cosmopolit, de 5 ani pe piața imobiliară din Brașov. Din ultimele două proiecte nefinalizate, 70% din apartamente au fost deja vândute

Publicat în 18/10/2019

Cosmopolit împlinește anul acesta 5 ani de excelență pe piața imobiliară din Brașov. Viziunea acestora este una care promovează valorile premium, stilul de viață modern, dar și sănătos și liniștit în zonele de maxim interes din oraș. Deoarece fiecare proiect se deosebește prin diverse caracteristici, spațiile puse la dispoziție de vând rapid și atrag tot mai mulți clienți.

În cei 5 ani de activitate, Cosmopolit a venit  cu cinci proiecte pe piața imobliară, primul fiind cel de pe Strada Calcarului. Stilul nonconformist al acestui asambru rezidențial a inspirat o adevărată serie, urmând al doilea proiect, cel de pe strada Mihai Viteazul 4-6. Locația clădirii, designul interior și cel exterior devin elemente-cheie care distring brandul de toate celelalte.

Al treilea proiect păstrează aceste valori de bază, Cosmopolit Magnolia dovedind ambiție și inovație în ceea ce privește aspectul vizual, cât și execuția. Anul acesta au început lucrările la cel de-al patrulea proiect, cel de pe strada Traian Grozăvescu, care urmează să fie finalizat în 2021, însă circa 70% din spațiu a fost deja vândut. În aceeași situație se regăsește și imobilul cu numărul cinci, Mihai Viteazul 1-3.

Din 2014, Cosmopolit demonstrează pasiunea pentru muncă, seriozitate, și inovație, acestea regăsindu-se în proiectele gândite și implementate de aceștia. Brandul a introdus pe piața imobiliară din Brașov multe noutăți, promovând valorile unul lifestyle premium, de calitate.

Sursa: Biz Brasov

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE

Festival Afect

Publicat în 17/08/2022

Cosmopolit și Festivalul AFECT: un parteneriat perfect într-un festival #imperfect

CITEȘTE

Ce ar trebui să știm ca nou-veniți în lumea investițiilor imobiliare

Publicat în 03/05/2022

De-a lungul civilizației s-a pus mereu un preț important pe construcții, iar valoarea le-a fost dată de conceptul de proprietate a lor.

CITEȘTE