PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

Cosmopolit își extinde operațiunile în domeniul turistic prin Cosmopolit Booking Cosmopolit își extinde operațiunile în domeniul turistic prin Cosmopolit Booking

Cosmopolit își extinde operațiunile în domeniul turistic prin Cosmopolit Booking

Publicat în 18/10/2019

Cosmopolit revoluționează lumea imobiliarelor din Brașov, pas cu pas, de cinci ani, timp în care viziunea asupra arhitecturii unei vieți împlinite pe cât mai multe planuri i-a convins chiar și pe posibilii contestatari.

Pentru că alături de noi descoperi — sau îți reamintim, dacă ai uitat — că viața e bună și e frumoasă, iar pentru a te bucura de ea din plin nici nu ai nevoie de multe. Poate că și în acest caz, fericirea asociată căldurii emoționale a unui cămin vine din detaliile simple, dar care pun punctele pe fiecare „i” din propoziție: să ajungi la destinație și să ai unde parca, să fii întâmpinat de cineva la intrare, să simți, chiar și preț de o fracțiune de secundă, panica aceea care te trece când stai la etajul 50 pe o pardoseală transparentă, de exemplu, văzând spațiul care pare nelimitat atunci când intri pe ușa casei tale, fie ea temporară sau căreia i-ai spus „da” pentru tot restul vieții. Poate e greu de crezut, dar nu este chiar nelimitat, căci ne-am gândit că apartamentele spațioase au nevoie de o compartimentare pe măsură și de mici accesorii care să mai adauge câte un strat de ciocolată acestui tort de experiențe din care te invităm să guști: apartamentele dispun de bucătărie, ai la dispoziție consumabile, cosmetice, și chiar și un minibar.

În total, vorbim despre 8 apartamente disponibile pentru închiriere în regim hotelier, fiecare cu o capacitate de până la 4 persoane. În doar un an și jumătate de existență, Cosmopolit Booking și-a transformat o parte dintre oaspeții cazați în proprietarii apartamentelor sale. Amintindu-ne de aceștia, raportăm cu ușoară modestie că am fost vizitați de oameni din peste 50 de țări din toate colțurile lumii, iar cel mai probabil este că le-a cam plăcut la noi: ratingul excepțional menținut pe booking ne apropie de perfecțiune, fiind 9.8.

Deși apartamentele Cosmopolit Booking sunt în regim de aparthotel, serviciile oferite provoacă până și standardele după care lucrează cei din sfera hotelieră, fie că vorbim despre departamentul de housekeeping ori de procedurile de check-in și check-out și personal cu pregătire în domeniul ospitalității.

Într-un oraș cosmopolit cum este Brașovul nostru îndrăgit de localnici și turiști deopotrivă, Cosmopolit Booking nu poate fi decât răspunsul. La ce anume? La o viață agitată, la spații de închiriat unde nu ai acel sentiment de acasă care face diferența între un hotel lipsit de personalitate și locul unde te-ai vedea stând pe canapea alături de persoana iubită, ciocnind fără grabă două pahare aburite la contactul cu băutura festivă rece.

Grupul Cosmopolit reunește cinci proiecte rezidențiale în orașul de sub Tâmpa, iar Cosmopolit Booking oferă aceeași experiență, la aceleași standarde premium, tuturor celor care caută cel mai confortabil „altceva”. Pe scurt, daca grupul Cosmopolit ar fi un film, atunci Cosmopolit Booking ar fi teaser trailer-ul perfect.

Sursa: Biz Brasov

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Piața imobiliară din Brașov

Publicat în 18/04/2024

INTERVIU Mihaela Biriș / Piața imobiliară în 2024 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, care sunt tendințele pieței și cum se adaptează dezvoltatorii.

CITEȘTE

Piața imobiliară în 2023

Publicat în 03/03/2023

INTERVIU Tudor Stamatescu / Piața imobiliară în 2023 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, dar cu așteptările pentru locuințe moderne.

CITEȘTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE