Cosmopolit lansează cel mai spectaculos proiect din Brașov în acest weekend la Târgul Imobiliar Cosmopolit lansează cel mai spectaculos proiect din Brașov în acest weekend la Târgul Imobiliar

Cosmopolit lansează cel mai spectaculos proiect din Brașov în acest weekend la Târgul Imobiliar

Publicat în 18/10/2019

Principalii dezvoltatori imobiliari din zonă vor veni în întâmpinarea brașovenilor cu cele mai bune oferte în cadrul TÂRGULUI IMOBILIAR BRAȘOV, aflat deja la a XVII-a ediție.

Cosmopolit va fi prezent in cadrul targului cu un proiect nou, cu un stand nou și cu o echipa de profesioniști care vor veni deschiși, ca de fiecare dată, în întâmpinarea așteptărilor vizitatorilor. Cu siguranță cei cinci ani de experiență pe plan imobiliar local își vor spune cuvântul, iar potențialii clienți sunt așteptați pentru a afla cele mai importante detalii.

Dezvoltatorul pregătește lansarea celui mai mare și mai spectaculos proiect de până acum, având la bază acumularea anilor de experiență și a standardelor înalte cu care ne-a obișnuit. Cu siguranță, nici de această dată nu dezminte și ne va prezenta un nou proiect inedit.

Provocarea începe pentru Cosmopolit atunci când autenticitatea și pasiunea coexistă pentru a crea atmosfera potrivită și pentru a ieși în evidență față de mulțime.

Vorbim despre un proiect care se află la o adevărată înălțime în ierarhia valorilor estetice, calitative și nu numai. Dezvoltatorul conferă o reinterpretare a perfecțiunii, un proiect provocator care redă în cel mai elegant mod contemporaneitatea învăluită în tradiționala atmosferă brașoveană. Inspirată de stilul de viață Premium, distins, proiectarea se adaptează oricăror nevoi, iar materialele sunt atent alese cu scopul de a conferi spațiului de locuit o frumusețe aparte ce se poate îmbina armonios chiar și cu ireversibilitatea timpului.

Noua surpriză Cosmopolit are la bază un concept arhitectural inedit ce așteaptă să fie descoperit de brașoveni.

Cosmopolit a dat contur unor proiecte unice care conferă siguranță și confort acordând o atenție deosebită celor mai mici detalii. De asemenea, și materialele utilizate în construcții sunt o altă garanție a calității, unde finisajele se deosebesc prin superioritate, promovând, astfel, un stil de viață Premium.

Toate elementele ce alcătuiesc aceste construcții fac trimitere la cele mai înalte așteptări ale clienților prin calitatea materialelor, a finisajelor și a proiectării din punct de vedere arhitectural. Toate acestea se supun celui mai înalt standard, anume standardul Cosmopolit.

Renumiți pe piața imobiliara locală, ei vor prezenta totodată două dintre cele mai importante proiecte din plan imobiliar: Cosmopolit Traian Grozăvescu Nr 7 și Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3.

Atât proiectul Cosmopolit Traian Grozăvescu Nr 7 cât și Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3 sunt situate în zona centrală a orașului, unde converg astfel cei cinci ani de experiență pe piața imobiliară a firmei în armonie cu excelentele caracteristici ale proiectelor, date de departamentul de Arhitectură&Design, cu o vastă experiență în domeniu.

Elementele se completează perfect prin atenția asupra fiecărui detaliu, redată de cele mai fine note de eleganță. Clădirile dispun de o gamă extraordinar de variată de locuințe. Acestea nu se rezumă doar la spații locuibile, ci se extind și la spații comerciale și birouri.

O astfel de achiziție, unde valorile Premium sunt atent promovate prin stilul unic și natural al complexului Cosmopolit, este o investiție pentru viitor care va ajuta la dezvoltarea și definirea statutului social al clienților.

În intervalul 3-6 octombrie, brașovenii sunt așteptați la Brașov Buisniess Park pentru a cunoaște mai multe despre locul ce curând va deveni „ACASĂ”. (P)

Sursa: Biz Brasov

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE

Festival Afect

Publicat în 17/08/2022

Cosmopolit și Festivalul AFECT: un parteneriat perfect într-un festival #imperfect

CITEȘTE

Ce ar trebui să știm ca nou-veniți în lumea investițiilor imobiliare

Publicat în 03/05/2022

De-a lungul civilizației s-a pus mereu un preț important pe construcții, iar valoarea le-a fost dată de conceptul de proprietate a lor.

CITEȘTE