PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

COSMOPOLIT lansează la vânzare un nou proiect imobiliar în valoare de 11 milioane de euro COSMOPOLIT lansează la vânzare un nou proiect imobiliar în valoare de 11 milioane de euro

COSMOPOLIT lansează la vânzare un nou proiect imobiliar în valoare de 11 milioane de euro

Publicat în 18/10/2019

Dezvoltatorul imobiliar Cosmopolit a lansat la vânzare primele apartamente din proiectul Cosmopolit Mihai Viteazul Nr.1-3. Valoarea de piață a proiectului este de 11 milioane de euro, urmând să cuprindă 79 de apartamente și 8 spații comerciale.

Situat în spatele restaurantului libanez Amasi, proiectul va fi format dintr-un imobil structurat în două corpuri de clădire cu regim de înălțime S2+S1+P+6 și va cuprinde o gamă variată de locuințe, spații comerciale și birouri. Construcția proiectului va începe în toamna acestui an și va fi finalizat până in vara anului 2021.

De asemenea, dezvoltatorul a demarat lucrările de demolare a clădirilor de pe strada Traian Grozăvescu nr. 7, aici urmând a fi construit un nou proiect rezidențial sub brandul Cosmopolit. Lansat la vânzare la începutul acestui an, proiectul este deja vândut în proporție de 70%. Cu o valoare de piață de 14,5 milioane de euro, ansamblul Cosmopolit Traian Grozăvescu va fi livrat clienților în primăvara lui 2021.

Cosmopolit se identifica ca fiind brandul din gama premium cu cea mai rapidă ascensiune pe piața de real estate brașoveană. Până la acest moment au fost  finalizate proiectele Cosmopolit Calcarului 19 B și Cosmopolit Mihai Viteazul 6, livrând 114 unitati, din care 107 apartamente și 7 spații comerciale.

De asemenea, proiectul Cosmopolit Magnolia va fi finalizat în cursul acestui an, acesta având 90 de unități, din care 79 de apartamente, vândute aproape integral, și 11 spații comerciale.

Sursa: Biz Brasov

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Piața imobiliară în 2023

Publicat în 03/03/2023

INTERVIU Tudor Stamatescu / Piața imobiliară în 2023 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, dar cu așteptările pentru locuințe moderne.

CITEȘTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE

Festival Afect

Publicat în 17/08/2022

Cosmopolit și Festivalul AFECT: un parteneriat perfect într-un festival #imperfect

CITEȘTE
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE