Cosmopolit Lifestyle – programul exclusivist de fidelizare al clienților printr-o rețea extinsă de parteneri Cosmopolit Lifestyle – programul exclusivist de fidelizare al clienților printr-o rețea extinsă de parteneri

Cosmopolit Lifestyle – programul exclusivist de fidelizare al clienților printr-o rețea extinsă de parteneri

Publicat în 27/02/2020

„Clienții Cosmopolit, care vor deveni și clienții partenerilor noștri, sunt – asemenea produsului pe care îl caută – premium”. Încă din 2014, de când a fost definit concepul Cosmopolit, grupul păstrează calitatea, frumosul și aprecierea pentru lucrul bine făcut. De-a lungul anilor, la toate acestea s-a adăugat valoarea premium a unui stil de viață frumos și sigur. Cosmopolit caută să îmbogățească viețile oamenilor folosindu-se de expertiza, experiența și resursele numeroase pe care le are la dispoziție.

De aceea, echipa Cosmopolit, întotdeauna inovatoare și proactivă față de clienți, a lansat programul de fidelizare Cosmopolit Lifestyle – o inițiativă ce dorește să transmită recunoștința față de clienții actuali sau viitori. Este o modalitate de a le oferi descoperirea și experimentarea beneficiilor exclusiviste, chiar rafinate prin accesarea produselor și serviciilor unei rețele extinse și în continuă dezvoltare de parteneri.

Odată intrați în clubul posesorilor de Card Cosmopolit Lifestyle, utilizatorii lui primesc acces la promoțiile dedicate exclusiv lor și, pentru că se pune mare accent pe nivelul premium atât al grupului și clienților săi, cât și al partenerilor, selectarea acestora urmează un proces meticulos.

Domeniile din care rezidenții Cosmopolit pot alege aceste beneficii sunt diverse: călătorii, restaurante, medical & health, mobilă & decor, entertainment, auto, evenimente, beauty & spa etc. Totodată, programul Cosmopolit Lifestyle oferă acces preferențial și clienților Cosmopolit Booking.

Lista partenerilor în programul de fidelitate Cosmopolit Lifestyle este în continuă extindere, iar în acest moment ea cuprinde Mediterra Brașov, Bistro del’Arte, Bistro Ma Cocotte, Dei Frati, Publick, Bloom Restaurant, Lavander Café, Dâmbu Morii, Del Chianti, Carpatour Travel Agency, Kronlight, Oursson, Miele, Optiplaza, Neuromedica, Spitalul Sf. Constantin, Kangen Water, Casa Mobili & Deco, Mobilă Conalcri, Draperia, Paradisul Acvatic, Bullet Paint Paintball, Eden Ski School, Oaki Club, Rentissimo Rent a car, Școala de șoferi Pilot ABC, Beginnings, Q Events, Atasagon, Amaryl Spa, Ady Studio, Beauty Cult, Raw Visuals Net, Legal Tips, Jobs Tips.

Cardul se poate emite, de comun acord, la orice achiziție a unuia sau mai multor produse Cosmopolit și se activează o dată cu prima utilizare la unul din parteneri.

Întregul regulament se găsește pe pagina programului de fidelitate Cosmopolit Lifestyle, unde clienții Cosmopolit pot interacționa și cu messengerul de tip BOT pentru a afla informațiile relevante pentru ei.

Produsele Cosmopolit promovează stilul de viață premium, modern, care se încadrează perfect în peisajul urbanistic al secolului 21, fiind brandul cu cea mai rapidă ascensiune de pe piața de real estate premium brașoveană. Tot mai mulți clienți oferă încredere dezvoltatorului imobiliar pentru găsirea locuinței de vis. Cosmopolit Lifestyle este răspunsul și recunoștința pentru parteneriate pe viață cu clienții.

Mai multe detalii despre proiectul COSMOPOLIT LIFESTYLE găsiți pe https://cosmopolit.ro/lifestyle/ .

Sursa: Biz Brașov

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE

Festival Afect

Publicat în 17/08/2022

Cosmopolit și Festivalul AFECT: un parteneriat perfect într-un festival #imperfect

CITEȘTE

Ce ar trebui să știm ca nou-veniți în lumea investițiilor imobiliare

Publicat în 03/05/2022

De-a lungul civilizației s-a pus mereu un preț important pe construcții, iar valoarea le-a fost dată de conceptul de proprietate a lor.

CITEȘTE