PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3 – Excelență în real estate Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3 – Excelență în real estate

Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3 – Excelență în real estate

Publicat în 18/10/2019

Mihai Viteazul 1-3 este cel mai impunător și complex proiect imobiliar de până acum al brand-ului Cosmopolit. Proiectului este unul solid și rafinat în același timp, astfel, unicitatea este conferită chiar de relația de interdependență dintre cele două atribute.

Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3, din dorința absolută de a oferi cea mai bună experiență de real estate din România, a reușit să vină cu o abordare proprie, inovativă cu privire la conceptul de locuință. Abordarea exigentă a dezvoltatorilor a plasat proiectul Cosmopolit în peisajul contemporan brașovean al secolului 21. Locația proiectului este ultracentrală, chiar în spatele restaurantului libanez Amasi, pe strada Mihai Viteazul Nr.1-3.

Proiectarea a fost concepută în regim de înălțime S1+S2+P+6, iar structura acestuia nu s-a limitat doar la o gamă variată de locuințe, ci acesta s-a dezvoltat și prin spații comerciale sau chiar birouri.

Echipa Cosmopolit a creat prin acest proiect un stil de viață premium și modern. Bazat pe un concept arhitectural modern și pe o experiență de 5 ani, proiectul Mihai-Viteazul 1-3 a reușit să ilustreze prin intermediul celor mai mici detalii un standard înalt de calitate. Conceptul creat de dezvoltatorii Cosmopolit, pentru acest proiect, a impus un nivel de calitate premium al materialelor pentru finisajele exterioare și interioare, conferit prin atenția deosebită acordată acestora. Linia arhitecturală aduce garanția unei construcții sigure și bine gândită din toate punctele de vedere. Finalizarea proiectului este estimată în anul 2021.

Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3 este cu siguranță o investiție pentru viitor, poate deveni locul de suflet al celor ce îl vor alegere și îl vor defini într-un cuvânt: ACASĂ.

Mărturie acestui lucru stau proiectele anterioare realizate de dezvoltator, în decursul celor 5 ani de experiență. De exemplu „Calcarului 19 B”, care a reușit să devină punct de referință pentru mulți dezvoltatori locali. „Mihai Viteazul 6” a stabilit în piața imobiliară etalonul conceptului Premium. Proiectelul „Magnolia” impresionează prin frumusețea arhitecturii și a design-ului, iar „Traian Grozăvescu” reprezintă chintesența întregii evoluții a brandului Cosmopolit.

Proiectul Cosmopolit Mihai Viteazul 1-3, care inspiră un stil de viață aliniat sub toate aspectele, este deja vândut în proporție de 60%.

Pentru a avea certitudinea unei decizii potrivite, unei investiții pe termen lung, de viitor, directorul de vânzări Zoltan Szasz vă va ghida în cea mai bună decizie de achiziție.

Sursa: Biz Brasov

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Piața imobiliară din Brașov

Publicat în 18/04/2024

INTERVIU Mihaela Biriș / Piața imobiliară în 2024 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, care sunt tendințele pieței și cum se adaptează dezvoltatorii.

CITEȘTE

Piața imobiliară în 2023

Publicat în 03/03/2023

INTERVIU Tudor Stamatescu / Piața imobiliară în 2023 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, dar cu așteptările pentru locuințe moderne.

CITEȘTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE