Cosmopolit oferă contextul potrivit pentru dezvoltarea brandurilor românești Cosmopolit oferă contextul potrivit pentru dezvoltarea brandurilor românești

Cosmopolit oferă contextul potrivit pentru dezvoltarea brandurilor românești

Publicat în 16/10/2020

În spatele misiunii oricărui brand de succes, oricum ar fi ea exprimată, stă o puternică dorință de a fi o soluție pentru oameni, de a fi răspunsul la o nevoie de-a lor. Atunci când o companie alege să își desfășoare activitatea și să facă tot ce poate mai bun pentru clienții săi dintr-un spațiu creat de Cosmopolit, bucuria este dublă. Căci noi vom face parte din acea misiune integrând-o pe a noastră – aceea de a oferi cea mai bună experiență în real-estate în România.

Cosmopolit oferă contextul potrivit pentru dezvoltarea brandurilor românești

@Kronlight

Unul din brandurile care a ales această cale este Kronlight, găzduit în ansamblul Cosmopolit Calcarului 19B, unde găsești materiale electrice și aparate de iluminat.

Omul din spatele acestui brand este Levente Szasz, inginer licențiat în specialitatea electronică aplicată în tehnica de calcul. Pentru Levente acesta nu este un domeniu pe care să-l fi ales la întâmplare, ci o activitate care continuă să îi aducă bucurie.

Kronlight s-a născut în 2002, printr-o oportunitate: o propunere de colaborare cu brandul Orion Austria la acea vreme. După 18 ani, l-am întrebat pe Levente ce anume îl face să continue, iar răspunsul a fost pe cât de simplu, pe atât de cuprinzător: „Îmi place ceea ce fac.”

Articolele de iluminat fac parte din designul unui spațiu, astfel că unul din principalele aspecte pe care Levente le-a luat în calcul atunci când a ales să se alăture comunității Cosmopolit a fost designul exclusivist al clădirilor și al spațiilor comerciale. Această asociere creează contextul potrivit pentru consolidarea unei imagini premium a brandului Kronlight, ceea ce atrage după sine tipologia de client căutată de companie – clientul premium.

Poziționarea aleasă de Kronlight este construită pe certitudinea că serviciile oferite sunt de calitatea dorită de consumatori. Filosofia companiei este aceea că în spatele fiecărui produs există o cerință a clienților susținută de consultanța oferită din perspectiva designului și a aspectelor tehnice (luminotehnic). Această consultanță pe proiecte este urmată de proiectarea lor din punct de vedere iluminat și electric.

Astfel, alegerea din 2017 a companiei de a-și desfășura activitatea în spațiul din Cosmopolit Calcarului 19B a susținut dezvoltarea Kronlight prin poziționarea foarte bună, plusul de valoare în ceea ce privește imaginea brandului și colaborarea excelentă cu comunitatea Cosmopolit din toate punctele de vedere.

Pe viitor, Kronlight iși propune să extindă afacerea către domeniul automatizării Smart Home și recuperarea energiilor verzi.

Îi dorim mult succes lui Levente în afacere, îi mulțumim pentru o colaborare frumoasă și te invităm să îl vizitezi în ansamblul Cosmopolit Calcarului 19B!

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE

Festival Afect

Publicat în 17/08/2022

Cosmopolit și Festivalul AFECT: un parteneriat perfect într-un festival #imperfect

CITEȘTE

Ce ar trebui să știm ca nou-veniți în lumea investițiilor imobiliare

Publicat în 03/05/2022

De-a lungul civilizației s-a pus mereu un preț important pe construcții, iar valoarea le-a fost dată de conceptul de proprietate a lor.

CITEȘTE