PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

Cosmopolit, premiat în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2018! Cosmopolit, premiat în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2018!

Cosmopolit, premiat în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2018!

Publicat în 05/08/2019

Cosmopolit, premiat în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2018!

Valorile premium, inovația, profesionalismul, spiritul de echipă și proiectele de viitor nu au fost trecute cu vederea în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2018. Excelența în imobiliare a fost premiată în 28 noiembrie la Le Château. Real Estate Magazine, cea mai important publicație dedicată sectorului imobiliar, a recunoscut meritele liderilor din domeniu, oferindu-le premii onorifice pentru reușitele lor.

Cosmopolit, brand care a reușit să se afirme pe piața imobiliarelor într-un timp scurt, a fost răsplătit pentru toate eforturile depuse de echipele din spatele proiectelor îndrăznețe care au apărut în ultimii ani.

Vorbim despre un brand care s-a impus ca lider de piață în Brașov, făcându-se remarcat prin dezvoltarea de comunități mixte rezidențiale, alcătuite din spații locative, birouri și spații comerciale, în zona metropolitană a orașului.

Cosmopolit a fost laureat în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2018 pentru Identitate Arhitecturală și Design, în prezența a peste 400 de invitați. Astfel, i s-a recunoscut meritul de a fi brandul cu cea mai rapidă ascensiune din sectorul rezidențial premium.

Toate proiectele brandului Cosmopolit sunt diferite și fiecare are specificul său, însă principiile de bază rămân mereu aceleași, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea. Cosmopolit promovează un stil de viață premium, unul în care locuința devine o oază de liniște și relaxare, fără a te scoate din apropierea pulsului urban.

Într-un peisaj urban, Cosmopolit a gândit proiecte îndrăznețe, proiecte premium care și-au făcut rapid loc pe piața imobiliarelor și, mai mult decât atât, au devenit puncte de referință în acest segment în Brașov.

Ansamblurile rezidențiale construite sub egida Cosmopolit sunt alcătuite din spații locative, birouri și spații comerciale, fiind poziționate în zona metropolitană a orașului. Ies în evidentă prin arhitectură și design, punându-se mare accent pe detalii și pe îmbinarea elementelor clasice cu cele moderne.

Impactul brandului pe piața imobiliară nu a rămas neremarcat de către Real Estate Magazine, iar premiul pentru Identitate Arhitecturală și Design a revenit acestor lideri în domeniu. Cosmopolit nu numai că creează și implementează proiecte în segmental imobiliar, ci le gândește pentru locatari, în beneficiul și pentru confortul acestora. Încă de la primii pași făcuți în clădirile Cosmopolit, te vei simți în largul tău și vei realiza cât de importantă este calitatea, orginalitatea și atenția la fiecare detaliu.

Ascensiunea rapidă a brandului Cosmopolit se datorează valorilor și principiilor care au fost respectate încă de la început. Cei din spatele acestui nume care a devenit tot mai popular pe piața imobiliarelor au rămas mereu fideli angajamentului pe care și l-au luat initial: acela de a rămâne aproape de oameni, de a promova valorile premium și de a crea medii de viață sănătoase și confortabile. Toate proiectele acestui brand sunt centrate în jurul acestor principii, iar notele distincte fac din fiecare nou complex rezidențial o altă experiență, însă la fel de calitativă.

Premiul obținut de Cosmopolit în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2018 este o nouă confirmare a calității livrate, a pasiunii pentru acest domeniu și a dorinței de a excela.

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Piața imobiliară din Brașov

Publicat în 18/04/2024

INTERVIU Mihaela Biriș / Piața imobiliară în 2024 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, care sunt tendințele pieței și cum se adaptează dezvoltatorii.

CITEȘTE

Piața imobiliară în 2023

Publicat în 03/03/2023

INTERVIU Tudor Stamatescu / Piața imobiliară în 2023 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, dar cu așteptările pentru locuințe moderne.

CITEȘTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE