PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

Cosmopolit propune Brașovului o linie arhitecturală specială Cosmopolit propune Brașovului o linie arhitecturală specială

Cosmopolit propune Brașovului o linie arhitecturală specială

Publicat în 18/10/2019

Dezvoltatorul imobiliar Cosmopolit, cu o experiență de cinci ani pe piața rezidențială brașoveană, a demarat începând cu anul 2015, o serie de proiecte amplasate în zone de maxim interes ale Brasovului.

Primul dintre acestea este Cosmopolit Calcarului 19B – finalizat in 2016, urmat de Cosmopolit Mihai Viteazul 6 – finalizat în anul 2017, Cosmopolit Magnolia – predare in octombrie 2019, urmând ca până la finalul anului 2021 să fie livrate alte două proiecte din această serie – Mihai Viteazul nr. 1 – 3 și Traian Grozăvescu nr. 7.

Dincolo de orice definiție, Cosmopolit privește arhitectura ca pe o îmbinare între știință și artă. Spațiul proiectat trebuie să fie și funcțional dar și estetic, să se încadreze în vecinătăți, fie ele țesut urban sau elemente naturale; obiectul diviziei Cosmopolit Architecture&Design este acela de a crea o proiecție a ideilor din plan subiectiv în planul material, al posibilului.

Abordarea de proiectare Cosmopolit este mereu aceeași, crearea unui mediu contemporan de viață urban, folosind un limbaj arhitectural modern. Scheletul structural definește arhitectura clădirii. Camerele au ferestre mari, pentru a crea mai mult spațiu interior și pentru a crește reflexia cerului în sticlă, permițând totodată mai multă intimitate. Interioarele sunt concepute pentru a creea un sentiment de lumină și spațiu, iar suprafețele și proporțiile au fost concepute astfel încât experiența spațiului să exprime detaliile vieții în detaliile arhitecturii.

Designul interior urmărește să exploreze texturi diferite, cum ar fi oțel, lemn și țesături vibrante, pentru a echilibra cu o arhitectură minimalistă. În plus, optăm pentru materiale cu izolație termică și acustică ridicate. Pe scurt, un microclimat care transmite ocrotire și conferă încredere, în inima unui cartier comercial vibrant.

„Credem că fiecare client Cosmopolit este unic, la fel ca nevoile sale. De aceea, proiectele Cosmopolit includ apartamente de diferite dimensiuni, de la unu la patru dormitoare și la apartamente de tip penthouse. Acordând atenție celor mai mici detalii putem vorbi de o schimbare în profunzime a experienței de locuire și, odată cu ea, de o regenerare urbană veritabilă”, spun reprezentanții Cosmopolit.

Pentru a avea o fundație solidă, Cosmopolit a creat divizii specializate pentru fiecare palier de business. Astfel au luat nastere Cosmopolit Development – dezvoltari imobiliare, Cosmopolit Construct – constructii civile si industriale, Cosmopolit Arhitecture&Design – servicii de proiectare si design. Aceștia sunt profesioniștii devotați care stau în spatele acestor proiecte de succes.

În acest fel se poate păstra aceeași linie de design și același standard premium, profitând de comunicarea între divizii.

Cosmopolit promovează stilul de viață premium, modern, care se încadrează perfect în peisajul urbanistic al secolului 21, motiv pentru care tot mai mulți clienți ne oferă încredere pentru găsirea locuinței de vis. Cele două proiecte pe care le dezvoltăm în prezent în zona ultracentrală a orașului: Traian Grozăvescu Nr.7 și Mihai Viteazul Nr. 1-3 sunt mărturie a standardelor promovate de noi – standardul Cosmopolit!

Sursa: Biz Brasov

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Piața imobiliară din Brașov

Publicat în 18/04/2024

INTERVIU Mihaela Biriș / Piața imobiliară în 2024 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, care sunt tendințele pieței și cum se adaptează dezvoltatorii.

CITEȘTE

Piața imobiliară în 2023

Publicat în 03/03/2023

INTERVIU Tudor Stamatescu / Piața imobiliară în 2023 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, dar cu așteptările pentru locuințe moderne.

CITEȘTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE