PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

Cosmopolit ~Spațiul potrivit afacerii tale~ Cosmopolit ~Spațiul potrivit afacerii tale~

Cosmopolit ~Spațiul potrivit afacerii tale~

Publicat în 29/09/2020

Se spune că cea mai mare împlinire o simți atunci când oferi, când te implici în a sprijini pe altcineva să fie mai bine, să crească, să se dezvolte. Experiența pe care o oferi și bucuria împlinirii revin și la tine și se duc și mai departe într-un „efect de fluture”.  Iar acest proces face parte din misiunea noastră și conține valorile după care ne ghidăm.

Cosmopolit ~Spațiul potrivit afacerii tale~

@Lavender Cafe

De aceea comunitatea Cosmopolit a adunat mulți oameni frumoși, iar unii dintre ei dau mai departe prin activitatea lor experiențe încântătoare.

Familia Negară & Lavender Cafe este un astfel de exemplu: el – pictor, iar ea cu licența luată în domeniul contabilității și auditului. Ei sunt oamenii din spatele unui brand dulce pe care îl găsești în complexul rezidențial Cosmopolit Calcarului 19B: Lavender Cafe & Wine Bar.

C: De ce ați început această afacere? Și de când?

L: De câțiva ani am schimbat țara de reședință. Cum am venit în România, am căutat o oportunitate de a ne schimba și domeniul de activitate. A durat câțiva ani, până am găsit un spațiu potrivit. Aici chiar am avut mare noroc cu echipa Cosmopolit, care punea atunci fundația primului bloc și pregătea spații comerciale noi în Brașov. Și deși am găsit un spațiu foarte fain și luminos, încă nu era clar ce ne dorim. Eu am mai cochetat cu cofetăria, am urmat niște cursuri de specialitate, școli în domeniu, dar nu eram foarte încrezătoare în forțele mele de a dezvolta un business Horeca. Soțul a avut decizia finală: deschidem o cafenea, iar tu vei face prăjituri!

Spre norocul meu, construcția era abia la început, deci am avut timp suficient să îmi consolidez cunoștințele, să mă obișnuiesc cu ideea și să fiu pregătită pentru o nouă etapă a vieții noastre.

C: Care sunt principalele criterii pe care le-ați luat în considerare atunci când ați ales ca locație a business-ului ansamblul Cosmopolit?

L: În primul rând era un spațiu luminos! Căutam suprafețe vitrate mari și cu foarte multă lumină!

Nu ne-a speriat faptul că nu era în zona centrală, ba din contră, chiar am crezut că poate fi o oportunitate. Și am avut dreptate! Avem clienți care vin din orice colț al Brașovului, deoarece găsesc ușor loc de parcare și un spațiu generos, iar accesul spre centru e facil fiind la baza cartierului Răcădău.

La acest moment, Cosmopolit a ajuns un brand cunoscut în Brașov. Însuși blocul în care avem cafeneaua este deosebit, atrage atenția trecătorilor. Materialele de construcție de calitate, finisajele premium, dotările în tehnologie și, foarte important, relația de parteneriat cu Cosmopolit, de-a lungul acestor aproape 6 ani, au fost doar de apreciat și chiar nu avem ce să reproșăm.

C: Ce vă motivează să continuați și acum?

L: Acum, când am ajuns și noi să fim cunoscuți și apreciați ca brand în Brașov, suntem motivați și mai mult să nu dăm greș. Fiecare prăjitură, fiecare tort, fiecare cafea, trebuie să fie la cel mai înalt nivel posibil.

C: Ce este deosebit în ce faceți față de alți antreprenori din același domeniu?

L: Posibil implicarea noastră nemijlocită în orice proces de producere. Nu este lăsat nimic la voia întâmplării. Avem aproape 4 ani de activitate, în care zilnic am vrut să facem ceva mai bine decât ieri, un tort mai frumos decât precedentul, să ne aprovizionăm cu ingrediente premium, să investim în echipamente profesionale.

Am reușit să combinăm cu bine o cafenea, unde găsiți cafea de specialitate, un laborator de cofetărie cu o ofertă mai deosebită de prăjituri și torturi, un loc de joacă pentru copii, o terasă și, în plus, onorăm și comenzi de candy bar la evenimente.

Deși mulți ne întreabă de ce nu ne deschidem și alte locații, noi credem că eficiența noastră stă în cât de bine și în detaliu gestionăm această locație – Lavender Cafe.

C: Care vă sunt planurile de viitor?

L: Eu, personal, mi-aș dori să fim cât mai mult timp posibil aproape de majoritatea copiilor care practic cresc o dată cu cofetăria noastră: de la tortul de Baby Shower până la majorat!

Avem printre clienți copii care și-au făcut un obicei să vină cu mami sau cu tati o dată sau de câteva ori pe săptămână, la o prăjitură. Vin și povestim cum să fie torturile pentru zilele lor de naștere. Le cunoaștem obiceiurile, poeziile de la serbări sau capriciile 🙂 Deja am sărbătorit împreună multe aniversări ? Și mi-aș dori, când vor deveni adulți, să aibă amintiri plăcute din copilărie de la cafeneaua de pe colț cu Calcarului. Unde se jucau și mâncau cele mai bune prăjituri 🙂

Noi nu ne-am făcut niciodată publicitate. Clienții ne-au găsit după ce au gustat la diferite evenimente prăjiturile și torturile noastre. Acesta e cel mai plăcut feedback din partea lor: să se întoarcă la noi!

Lavender Cafe și Cosmopolit te învită la ceva dulce într-o locație premium cu atmosferă caldă!

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Piața imobiliară din Brașov

Publicat în 18/04/2024

INTERVIU Mihaela Biriș / Piața imobiliară în 2024 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, care sunt tendințele pieței și cum se adaptează dezvoltatorii.

CITEȘTE

Piața imobiliară în 2023

Publicat în 03/03/2023

INTERVIU Tudor Stamatescu / Piața imobiliară în 2023 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, dar cu așteptările pentru locuințe moderne.

CITEȘTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE