PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

Despre Hidroizolație Despre Hidroizolație

Despre Hidroizolație

Publicat în 05/12/2018

Este binecunoscut faptul ca, o casa noua asupra careia nu s-au efectuat lucrari de hidroizolatie fundatie va avea probleme cu infiltratiile dupa cel mult 3 ani. De asemenea, o casa a carei fundatie este hidroizolata si izolata termic corect, va avea un consum de energie cu 15% mai mic.

Astfel am decis sa folosim unul dintre cele mai bune sisteme de hidroizolatii existente la momentul actual pe piata si anume de PENETRON.

PENETRON este un material hidroizolant, integral cristalin, ce se aplica pe suprafata si care izoleaza si protejeaza in adancime.

La aplicarea Penetronului pe suprafata betonului, substantele chimice active in combinatie cu umezeala prezenta in capilare, formeaza o structura cristalina insolubila. Aceste cristale umplu porii si ingusteaza fisurile in beton pentru a prevenii infiltratiile apei ( chiar si sub presiune ). Oricum, Penetron va permite totusi trecerea vaporilor prin structura ( betonul va putea sa „respire” ). Adaugat pentru a impermeabiliza structura, Penetron protejeaza betonul impotriva apei de mare, apei menajere, panzei freatice agresive si altor numeroase solutii chimice active.

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Piața imobiliară din Brașov

Publicat în 18/04/2024

INTERVIU Mihaela Biriș / Piața imobiliară în 2024 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, care sunt tendințele pieței și cum se adaptează dezvoltatorii.

CITEȘTE

Piața imobiliară în 2023

Publicat în 03/03/2023

INTERVIU Tudor Stamatescu / Piața imobiliară în 2023 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, dar cu așteptările pentru locuințe moderne.

CITEȘTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE