PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

Finalizarea și predarea proiectului “Cosmopolit Magnolia”- un standard al calității Finalizarea și predarea proiectului “Cosmopolit Magnolia”- un standard al calității

Finalizarea și predarea proiectului “Cosmopolit Magnolia”- un standard al calității

Publicat în 25/09/2019

Imaginea unui concept arhitectural unic, care este definiția a ceea ce înseamnă select și autentic, fără a fi nevoie să fie verbalizată. Aceasta este descrierea noului proiect ,,Cosmopolit Magnolia”. Design-ul arhitectural a devenit un etalon în ceea ce este astăzi „tradiție prin excelență”, prin standardul calității impuse de Cosmopolit în cei 5 ani de activitate de pe piața imobiliară brașoveană.

Cosmopolit Magnolia, situat în Valea Cetății, pe strada Crișului nr. 18 A, este un proiect impunător, care vine în completarea peisajului brașovean, asupra căruia veghează legendarul Munte Tâmpa, bătrânii Munți Bucegi și Parcul Trandafirilor. Începută în anul 2017, construcția imobilului urmează să fie finalizată și predată în toamna acestui an.

Viitorul locatar care va privi dincolo de aparență, dincolo de ansamblul liniilor și al formelor, de finisajele exterioare și interioare, va observa esența care va fi reprezentată de o locuință stilată, distinsă, care va conferi sentimentul de „acasă”.

Proiectul a fost conceput astfel încât să fie în concordanță cu ceea ce își dorește proprietarul: confort și siguranță! Aceste trăsături definitorii ale proiectului devin o marcă a calității care îndeplinește toate criteriile de rezistență la „uzuri domestice” și nu numai.

Complexul este conceput astfel încât beneficiarul să uite de grijile administrative și de cele de infrastructură ale apartamentului. Totul este pregătit în cele mai mici detalii: de la centrală proprie de apartament, la ferestre din termopan cu trei foi de sticlă și încălzire în pardoseală, până la cadrele de beton armat cu zidărie de cărămidă și izolație termică prevăzută cu vată bazaltică. Acestea, în ansamblul lor, garantează menținerea căldurii și reduc la minim efortul de reglare a temperaturii spațiului de locuit, indiferent de anotimp.

Cosmopolit Magnolia este un proiect ambițios, structurat pe 8 niveluri, cu 79 de spații locative, 11 spații comerciale și 2 niveluri subterane. Primul nivel este alocat parcărilor pentru locatarii care vor să afle cum este să ajungi acasă și să ai unde parca mașina în siguranță, iar al doilea nivel este destinat depozitării, fiind compus din 55 de boxe. Toate acestea au fost proiectate de dezvoltatorii Cosmopolit care știu cel mai bine că detaliile, fac diferența.

Liniile arhitecturale conturează o puternică notă de personalitate imobilului. Astfel, viitorul proprietar va avea toate motivele să aleagă un apartament premium care îi va conferi un blend de rafinament, calitate, securitate si siguranță, dar nu în ultimul rând îi va sugera și imaginea statutului social. Dezvoltatorii proiectului au avut grijă ca toate acestea să se îmbine în rezultatul unui produs care se aliniază valorilor până și proprietarului cu așteptări greu de împlinit.

Cosmopolit promovează stilul de viață premium, modern, care se încadrează perfect în peisajul pitoresc, este manifestarea artistică și științifică a respectului acordat clientului, reușind astfel să finalizeze cu succes un alt proiect de anvergură.

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Piața imobiliară în 2023

Publicat în 03/03/2023

INTERVIU Tudor Stamatescu / Piața imobiliară în 2023 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, dar cu așteptările pentru locuințe moderne.

CITEȘTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE

Festival Afect

Publicat în 17/08/2022

Cosmopolit și Festivalul AFECT: un parteneriat perfect într-un festival #imperfect

CITEȘTE
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE