PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

Ghidul cumpărătorului – primul pas în căutarea apartamentului perfect Ghidul cumpărătorului – primul pas în căutarea apartamentului perfect

Ghidul cumpărătorului – primul pas în căutarea apartamentului perfect

Publicat în 22/08/2019

Apartamentul perfect este cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale sau ale familiei tale, cel care îți oferă acel sentiment de siguranță și de ”acasă”. Achiziția unei locuințe necesită nu doar un buget, ci mult timp și răbdare. Dacă știi cum să te organizezi de la bun început, poți transforma acest proces într-unul eficient și chiar plăcut.

Căutarea apartamentului – de unde să începi?

Întotdeauna pornește de la nevoile tale. Identifică tipul de locuință care se potrivește cel mai bine pentru familia ta în prezent, dar și în viitor, iar aici ne referim în mod special la compartimentare. Ia în considerare câți membrii are familia în prezent și dacă se va extinde în viitor, de câtă intimitate ai nevoie, dacă vei avea musafiri în vizită des, etc. Așa poți alege corect numărul de camere de care ai nevoie, suprafața și compartimentarea apartamentului.

Spre exemplu, pentru o familie restrânsă, cu un copil mic, un apartament cu 2 camere poate fi alegerea ideală, dar pentru o familie cu 2 copii sau care are nevoie de un spațiu extra pentru birou sau cameră de oaspeți, un apartament cu 2 camere va fi cu siguranță neîncăpător și o opțiune mai bună ar fi cel cu 3 sau mai multe camere.

După ce ai stabilit ce tip de locuință ți se potrivește, poți trece la alte criterii precum confortul, finisajele, zona în care este amplasat imobilul, prețul, utitățile, dotările, facilități și orice alte criterii importante pentru tine. Nu uita, fii atent la detalii, ai răbdare și ia decizia finală analizând bine toate opțiunile!

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Piața imobiliară din Brașov

Publicat în 18/04/2024

INTERVIU Mihaela Biriș / Piața imobiliară în 2024 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, care sunt tendințele pieței și cum se adaptează dezvoltatorii.

CITEȘTE

Piața imobiliară în 2023

Publicat în 03/03/2023

INTERVIU Tudor Stamatescu / Piața imobiliară în 2023 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, dar cu așteptările pentru locuințe moderne.

CITEȘTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE