PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

Inaugurare atipică la Cosmopolit Magnolia Inaugurare atipică la Cosmopolit Magnolia

Inaugurare atipică la Cosmopolit Magnolia

Publicat în 27/11/2019

Dezvoltatorul imobiliar Cosmopolit Development, a inaugurat vineri, 22 noiembrie 2019, cel de-al 3-lea proiect: Cosmopolit Magnolia. Rezidențialul este situat pe strada Crișului Nr.18A, în cartierul Răcădău, lângă centrul comercial Magnolia.

Cunoscut pentru arhitectura unică și armonioasă, Cosmopolit a reușit și în cazul acestui ansamblu să se remarce prin spații generoase și luminoase. Un atu al acestui imobil este poziționarea excelentă, acesta fiind situat în cel mai bun cartier rezidențial al Brașovului. Locatarii acestui imobil se vor bucura de o priveliște minunată către Tâmpa, Parcul Trandafirilor și Bucegi.

În cadrul complexului Magnolia, cei de la Cosmopolit au dezvoltat 79 de apartamente structurate pe 8 niveluri și 11 spații comerciale care să vină în completarea necesităților locatarilor. Materialele folosite sunt atent selecționate, astfel încât imobilul să fie un mixt între funcționalitate și estetic. Cosmopolit Magnolia se evidențiază prin arhitectura modernă, dar și prin siguranța și confortul oferit. Imobilul, indiferent că este garsonieră sau apartament cu 1, 2, 3 sau 4 camere, este dotat cu centrală proprie de apartament, încălzire în pardoseală, iar izolația termică este prevăzută cu vată bazaltică.

Dorind să creeze contextul perfect de întâlnire și de socializare, Cosmopolit a dorit ca inaugurarea să fie una atipică, participând atât membrii echipei, cât și locatarii imobilului. Cu această ocazie, locatarii au avut timp să-și cunoască vecinii și să afle mai multe despre ce înseamnă Cosmopolit și care sunt valorile pe care le promovează. Atmosfera relaxată a fost dată de discuțiile proactive, benefice oricărui dezvoltator imobiliar și a fost completată de un minunat concert de Jazz. Cosmopolit dorește să creeze conexiuni cu proprietarii apartamentelor și să ajute la crearea unei comunități solide, cu oameni de încredere.

Cosmopolit este definiția calității și a inovației în materie de imobiliare. Proiectele Cosmopolit sunt menite să ofere un stil de viață sofisticat pentru oameni care își doresc mai mult decât un apartament. De 5 ani, Cosmopolit excelează în eleganță și confort, creând experiențe unice cu fiecare metru construit.

Sursa: Biz Brașov

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Piața imobiliară din Brașov

Publicat în 18/04/2024

INTERVIU Mihaela Biriș / Piața imobiliară în 2024 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, care sunt tendințele pieței și cum se adaptează dezvoltatorii.

CITEȘTE

Piața imobiliară în 2023

Publicat în 03/03/2023

INTERVIU Tudor Stamatescu / Piața imobiliară în 2023 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, dar cu așteptările pentru locuințe moderne.

CITEȘTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE