PROIECTE ÎN LUCRU Apeleaza departament vanzari

DISPONIBILITATE Apeleaza departament vanzari

Încălzirea prin pardoseală – confortul la superlativ Încălzirea prin pardoseală – confortul la superlativ

Încălzirea prin pardoseală – confortul la superlativ

Publicat în 24/08/2020

Timpul, cea mai importantă resursă la dispoziția noastră, ne definește acțiunile și momentele de repaos. Iar, noi, la rândul nostru, îi definim rostul și calitatea. Credem că cel mai important loc în care timpul să fie de valoare este acasă, căci aici e reduta în care ne reîncărcăm pentru tot ce facem.

Cu aceste gânduri creăm spațiile pe care tu să le locuiești și să le personalizezi și venim în întâmpinarea ta cu toate dotările premium care să sporească acel confort de care ai nevoie.

Una din aceste dotări standard este încălzirea prin pardoseală de la Purmo.

Purmo face parte din grupul Rettic ICC și de bucură de o experiență îndelungată în domeniu, fiind unul dintre primii furnizori de instalații de încălzire prin pardoseală din Europa. Calitatea superioară și siguranța sunt calități care stau la baza produselor realizate de Purmo, de aceea, componentele ansamblului de încălzire prin pardoseală sunt realizate din materii prime de bună calitate, pentru a nu compromite fiabilitatea instalației.

 

Alegem astfel pentru tine din cel puțin trei motive:

  1. Repartizare ideală a căldurii în încăpere
    Sistemele de încălzire prin pardoseală asigură o repartizare verticală ideală a temperaturii în încăpere. Temperatura mai ridicată la nivelul pardoselii și mai redusă la nivelul capului oferă confort termic optim.Un alt mare avantaj este emanarea uniformă a căldurii la nivelul întregii suprafețe a pardoselii. Este un aspect foarte important pentru încăperile cu suprafață mare – camerele de zi și holurile caselor, dar și spațiile comerciale sau magazinele mari.2. Valoare estetică
    Instalația de încălzire prin pardoseală este complet amplasată sub podea, iar absența oricăror elemente vizibile de încălzire oferă posibilități nelimitate de amenajare a interioarelor. Acest lucru este important atunci când planificăm utilizarea eficientă a spațiului din dreptul ferestrei, spre exemplu, unde în mod normal ar fi montat un radiator.

Încălzirea prin pardoseală asigură o senzație plăcută de căldură sub picioare, indiferent de soluția de finisare aleasă pentru pardoseală, inclusiv pentru placarea cu dale de piatră sau plăci ceramice care în mod normal dau impresia neplăcută de rece.

 

Soluția noastră – parchetul triplustratificat – este cea mai eficientă și plăcută alegere, căci datorită construcției sale stratificate, conduce excelent căldura atât pentru cea electrică, cât și cu apă. Experiența noastră de ani de zile ne-a convins că alături de toate dotările unui spațiu Cosmopolit – standardele de izolare și etanșare, camere cu spații vitrate mari ce permit aerisirea foarte bună și materialele premium folosite – parchetul triplu stratificat este alegerea cea mai potrivită.

  1. Economie de energie
    „Podeaua caldă” sporește confortul în asemenea măsură încât se poate reduce temperatura aerului în încăperea încălzită cu 2oC, ceea ce înseamnă de fapt o reducere a consumului de energie cu circa 12%. De asemenea în proiectele Cosmopolit există termostate ambientale montate în fiecare cameră, ceea ce ajută la păstrarea unei temperaturi constante în locuință. Acesta permite setarea unei perioade de timp în care centrala să funcționeze la o temperatură mai ridicată, de exemplu seara, când vă întoarceți de la serviciu, sau în zilele de weekend, când stați toată ziua în casă. Termostatul permite și oprirea centralei în situațiile de absență îndelungată. Având în vedere că pentru fiecare grad în plus, costul cu încălzirea poate creaște cu până la 6%, acest dispozitiv ajută la realizarea unor economii substanțiale pe termen lung.
    Un argument important în favoarea sistemelor de încălzire prin pardoseală este temperatura scăzută de funcționare a instalației. De obicei, ea nu depășește 45oC, prin urmare poate fi alimentată cu căldură obținută de la cazane de condensare cu randament ridicat.

Ne dorim ca și prin această alegere pe care o facem în dotarea spațiilor Cosmopolit de locuit să îți susținem bucuria de a fi acasă.

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Piața imobiliară din Brașov

Publicat în 18/04/2024

INTERVIU Mihaela Biriș / Piața imobiliară în 2024 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, care sunt tendințele pieței și cum se adaptează dezvoltatorii.

CITEȘTE

Piața imobiliară în 2023

Publicat în 03/03/2023

INTERVIU Tudor Stamatescu / Piața imobiliară în 2023 – ce se întâmplă cu prețurile apartamentelor, dar cu așteptările pentru locuințe moderne.

CITEȘTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE
PROIECTE IN LUCRU DISPONIBILITATE