Parchetul triplustratificat – alegere premium pentru casa ta Parchetul triplustratificat – alegere premium pentru casa ta

Parchetul triplustratificat – alegere premium pentru casa ta

Publicat în 12/08/2020

Apropierea de natural în tot ceea ce ne înconjoară nu este un simplu trend, ci o nevoie în zilele noastre, căci ne dorim confortul și bucuria aduse de natură mai ales în spațiul în care trăim. Acesta este doar unul din motivele pentru care noi, la Cosmopolit, alegem cu atenție materiale premium care servesc aceastei nevoi.

Cel mai bun exemplu și, din punctul nostru de vedere, cea mai bună alegere atunci când alegi pentru casa ta este parchetul triplustratificat. Iar dacă faci parte – sau urmează să faci parte – din comunitatea Cosmopolit, știi că îl găsești ca dotare standard în spațiile pe care le creăm pentru tine. Îl considerăm o soluție potrivită atât pentru apartamente, cât și pentru spațiile de birouri, pentru că este foarte rezistent, face față cu succes la variațiile de umiditate ambientale, are risc redus de umflare în caz de inundație și un aspect foarte plăcut. În plus  este foarte rezistent la zgârieturi şi are un aspect extrem de elegant.

Parchetul triplustratificat este un produs nobil executat din lemn natural. Pardoselile din lemn sunt mai sănătoase și cu siguranţă mai durabile decât imitațiile artificiale și spre deosebire de parchetul laminat, sunt mai calde la atingere, nu se electrizează, nu atrag praful sau acarienii, de aceea sunt o soluţie ideală pentru persoanele care suferă de alergii.

Este mai apropiat prin caracteristici de parchetul masiv decât de cel laminat, deoarece acesta are în compoziție un strat subțire de furnir din lemn masiv. Datorită faptului că straturile de lemn se suprapun perpendicular unul pe celălalt, acestea sunt mai stabile din punct de vedere dimensional față de un parchet din lemn masiv. In plus, spre deosebire de cel din lemn masiv, a cărui stabilitate dimensională depinde de umiditatea mediului parchetul triplustratificat lucrează în timp.

Izolarea termică și fonică este cu mult superioară pentru parchetul de lemn triplustratificat în special pentru că vorbim despre un lemn viu și clad prin naturalețea sa. Totodată, datorită capacităţii sale de absorbire a umezelii, reglează microclima din cameră.

Nu orice pardoseală din lemn poate fi utilizată pentru încălzirea prin pardoseală. Parchetul triplustratificat, datorită construcției sale stratificate, conduce excelent căldura și de aceea poate fi utilizat cu succes pentru încălzirea prin pardoseală – atât pentru cea electrică cât și cu apă. Acesta este încă unul din avantajele sale faţă de pardoselile din lemn masiv.

 

Pe scurt, recomandăm și alegem parchetul triplustratificat datorită avantajelor:

  • recomandat pentru încălzirea în pardoseală
  • 100 % din lemn natural
  • conductivitate termică ridicată
  • stabilitate dimensională
  • izolare fonică crescută
  • nu atrage praful sau acarienii
  • foarte rezistent la zgârieturi
  • aspect extrem de elegant

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE

Festival Afect

Publicat în 17/08/2022

Cosmopolit și Festivalul AFECT: un parteneriat perfect într-un festival #imperfect

CITEȘTE

Ce ar trebui să știm ca nou-veniți în lumea investițiilor imobiliare

Publicat în 03/05/2022

De-a lungul civilizației s-a pus mereu un preț important pe construcții, iar valoarea le-a fost dată de conceptul de proprietate a lor.

CITEȘTE