Petrecerea de inaugurare Cosmopolit Magnolia

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politică de confidențialitate.
I Accept

Vineri, 22 noiembrie 2019 a fost inaugurat cel de-al 3-lea proiect al nostru, Cosmopolit Magnolia, situat pe strada Crișului Nr.18 A, în cartierul Răcădău, lângă centrul comercial Magnolia.

Cunoscut pentru arhitectura unică și armonioasă, Cosmopolit a reușit și în cazul acestui ansamblu să se remarce prin spații generoase și luminoase. Un atu al acestui imobil este poziționarea excelentă, acesta fiind situat în cel mai bun cartier rezidențial al Brașovului. Locatarii acestui imobil se vor bucura de o priveliște minunată către Tâmpa, Parcul Trandafirilor și Bucegi.

Încercând sa creăm contextul perfect de întâlnire și de socializare, am dorit ca inaugurarea să fie una atipică, participând atât membrii echipei, cât și locatarii imobilului. Cu această ocazie, locatarii au avut timp să-și cunoască vecinii și să afle mai multe despre ce înseamnă Cosmopolit și care sunt valorile pe care le promovează.

Cosmopolit este definiția calității și a inovației în materie de imobiliare. Proiectele Cosmopolit sunt menite să ofere un stil de viață sofisticat pentru oameni care își doresc mai mult decât un apartament. De 6 ani, Cosmopolit excelează în eleganță și confort, creând experiențe unice cu fiecare metru construit.