De 7 ani, Cosmopolit creează experiențe unice prin proiectele imobiliare premium pe care le dezvoltă De 7 ani, Cosmopolit creează experiențe unice prin proiectele imobiliare premium pe care le dezvoltă

De 7 ani, Cosmopolit creează experiențe unice prin proiectele imobiliare premium pe care le dezvoltă

Publicat în 02/07/2021

Prin misiunea asumată de a oferi experiențe unice, Cosmopolit s-a impus încă de la început ca brand premium atât prin conceptele create, cât și prin standardele de calitate impuse, trasând o nouă cale, una inovativă, în piața de real estate.

Astfel, de 7 ani, echipa creează clădiri de cea mai înaltă calitate, cu atenție deosebită la detalii, de la cele exterioare până la designul interior, personalizat pentru fiecare client. Gândite cu viziune pe termen lung, proiectele Cosmopolit oferă confortul pe care și-l doresc clienții segmentului imobiliar premium.

În acești șapte ani, Cosmopolit a creat șase proiecte imobiliare, fiecare cu un specific aparte, cu direcții inovative, dar aliniate la valorile brandului.

Primele trei proiecte, însumând 187 unități locative și 18  spații comerciale sunt deja finalizate și în uz. Calcarului 19B a fost trend setter prin arhitectura deosebită și designul unic, Mihai Viteazul 6 – ansamblu central, gândit să ofere accesul rapid la inima orașului, dar și să creeze acea oază de liniște pe care cu toții ne-o dorim acasă și complexul Magnolia – un proiect ambițios și inovativ într-una din cele mai căutate zone ale Brașovului – cartierul rezidențial Rădăcău.

Ultimii doi ani au adus cu ei lansarea a trei proiecte noi, aflate acum în faze diferite de dezvoltare, două dintre acestea fiind amplasate în zona centrală a Brașovului, la doar 5 minute de Piața Sfatului. Ultimul proiect lansat, Cosmopolit Zenit, este cel mai amplu ansamblu de până acum, cu un total de 227 de apartamente și 7 spații comerciale, reprezentând o întregire a cartierului Răcădău.

Fiecare proiect este unic, iar atenția la detalii și posibilitatea personalizării aduc plusul de valoare atât de apreciat chiar și în cadrul ultimei Gale a Profesioniștilor în Imobiliare, unde Cosmopolit a fost laureat cu premiul „????????????? ??????? ?? ?????? ???? ?̂? ????̦? ??????”. Materialele și finisajele premium întregesc această experiență, iar spațiile comune ies în evidență prin designul deosebit și îmbinarea elementelor clasice cu cele moderne.

Echipa Cosmopolit este una tânără și creativă, căreia îi place să gândească cu viziune pe termen lung, oferind proiectelor o identitate unică, cu o reputație de inovație constantă și un nivel înalt de design, având soluții pentru orice necesitate.

În contextul unui oraș în creștere economică, din dorința de a răspunde nevoilor cumpărătorilor și de a participa activ la dezvoltarea culturală urbană, Cosmopolit pregătește proiecte viitoare gândite pe segmentul premium, un corolar al întregii experințe de până acum, adaptat la tendințele și cerințele pieței.


Sursa: Bizbrașov

ÎNAPOI LA ARTICOLE

ARTICOLE RECENTE

Cum se aplică cota redusă de TVA 5% pe piața de real estate.

Publicat în 16/11/2022

TVA-ul de 5% pentru pragul de 700.000 de lei se aplică și la antecontractele semnate până la 31 decembrie 2022

CITEȘTE

Festival Afect

Publicat în 17/08/2022

Cosmopolit și Festivalul AFECT: un parteneriat perfect într-un festival #imperfect

CITEȘTE

Ce ar trebui să știm ca nou-veniți în lumea investițiilor imobiliare

Publicat în 03/05/2022

De-a lungul civilizației s-a pus mereu un preț important pe construcții, iar valoarea le-a fost dată de conceptul de proprietate a lor.

CITEȘTE