Project Description

CANTACUZINO

80

apartamente
spațioase

2

spații
comerciale

5

minute distanță
de centrul Brașovului

CANTACUZINO

80

Apartamente spațioase

2

Spații comerciale

5

minute distanță de centrul Brașovului

Luxury apartments

Start lucrări 2021 → Finalizare în 2024

Localizare – Centru

VEZI PLAN DE AMPLASAMENT

Cosmopolit Cantacuzino

Acasă este mai mult decât un sentiment, este o experiență unică, personală care umple un spațiu și-l modelează, făcându-l al tău. La rândul lui, acesta îți va oglindi valorile și dorințele, în cel mai rafinat mod posibil. Așa am gândit, pentru tine, următoarea generație de locuințe care să găzduiască acest sentiment, exact așa cum îl simți tu.

Cosmopolit Cantacuzino, un proiect îndrăzneț și plin de farmec, se pregătește să acomodeze planurile și viitorul tău în inima Brașovului, pe strada Dr. Ion Cantacuzino, nr.22.

Cu o arhitectură modernă, ce reflectă unicitatea și eleganța ansamblului, cele două blocuri conțin 80 de locuințe cu structuri variate: studiouri, apartamente de la 2 până la 4 camere și penthouse-uri. Regimul mic de înalțime al clădirilor P+4+M și numărul redus de locuințe aduc un confort suplimentar prin avantajul unui spațiu intim și discret. Iar spațiile verzi amplasate în apropierea clădirilor completează toate acestea cu o oază de liniște și relaxare.

Designul interior este aliniat conceptului luxury al proiectului. Acordăm o atenție deosebită tuturor detaliilor printr-un plus de finețe în execuție pe toate nivelurile, iar calitatea materialelor respectă standardele promise. Astfel, apartamentele ansamblului Cantacuzino vor conține nota de lux necesară pentru ca experiența ta de acasă să fie, zi de zi, una aliniată valorilor tale.

Poziționarea ansamblului Cosmopolit Cantacuzino atât de aproape de centrul orașului este unul din aspectele care aduce o notă selectă, fiind unul din puținele care se vor mai putea construi în acest cadru. Va fi situat în același perimetru cu complexul Traian Grozăvescu nr. 7, completând astfel concepul premium pe care l-am gândit în această zonă ultracentrală atât de căutată și exclusivistă a Brașovului.

Beneficiul principal al poziționării este accesul rapid la toate facilitățile din această zonă, iar amplasarea indirectă față de arterele cu trafic conferă liniștea de care ai nevoie atunci când îți dorești relaxare în spațiul intim de acasă. Totodată, așezarea spațială a complexului oferă mai multe căi de acces către cele două blocuri, din Traian Grozăvescu, Victor Babeș, Al.I.Cuza și strada Sitei.

Disponibilitate

Materiale

Localizare

Contact

Evoluție

Disponibilitate

Materiale

Localizare

Contact

EXCLUSIVISM

Cosmopolit Cantacuzino este creat pentru cei care apreciază confortul unui spațiu intim și discret, într-o comunitate restrânsă. Regimul mic de înalțime al clădirilor și numărul redus de locuințe aduc acea notă exclusivistă de siguranță, de stabilitate și sentimentul plăcut de apartenență. Este locul în care te regăsești, poți fi tu însuți, în largul tău.

LOCALIZARE CENTRALĂ

Poziționarea ansamblului Cosmopolit Cantacuzino atât de aproape de centrul orașului face ca proiectul să capete o notă exclusivistă și selectă. Clădirile complexului sunt printre puținele care se vor mai putea construi atât de aproape de inima Brașovului.

RAFINAMENT ARHITECTURAL

Conceptul ansamblului, cu o arhitectură modernă, ce reflectă unicitatea și eleganța ansamblului, oglindește valorile și dorințele tale și va aduce experiența autentică și memorabilă cu spațiul înconjurător.
Unicitatea proiectelor se traduce prin identitatea arhitecturală, prin formele nonconformiste și prin experiența senzorială inedită.

DISTINCŢIE

Unul din puținele proiecte care se vor mai putea construi atât de aproape de centrul orașului, Cosmopolit Cantacuzino oferă o notă selectă viitorilor locuitori. Situat în același perimetru cu complexul Traian Grozăvescu 7, ansamblul completează concepul premium pe care l-am gândit în această zonă ultracentrală atât de căutată și exclusivistă a Brașovului.

SPAŢII VERZI

Plusul de valoare pe care Cosmopolit Cantacuzino, alături de Traian Grozăvescu 7, îl aduce atât locuitorilor, cât și zonei este dat de imbinarea cu natura. Cele două ansambluri reunesc 3000 mp de spații verzi și un parc, completând astfel atmosfera de liniște și relaxare.

PACHET PLATINUM DE FINISAJE

În toate proiectele noastre alegem materiale de construcție de calitate, ce combină inovarea și tehnologia, pentru ca funcționalitatea și confortul să fie maxime. În felul acesta ne asigurăm că menținem un standard ridicat de calitate în piața de real estate locală.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

  ZOLTAN SZASZ

  Director vânzări

  DANA DUMITRESCU

  Consultant vânzări

  Vezi metode de plată

  ALTE PROIECTE COSMOPOLIT

  RISE

  Rise

  ZENIT

  Zenit

  MIHAI VITEAZUL 1

  MIHAI VITEAZUL 1

  TRAIAN GROZĂVESCU 7

  Traian Grozăvescu 7

  MAGNOLIA

  Magnolia

  AFLĂ ULTIMELE NOUTĂȚI

  Fii primul care află de ofertele noastre!